22 augusti 2010

Lördag-Söndag

Morgonen började med lite morgon cykel ist för promenad. Det gjorde för ont i fötterna för att vanka mig fram, så det näst bästa blev cykeln. Till ica för att köpa frukostJag har varit sugen på naturell yoghurt i två veckor nu så det blev en god skål med torkade blåbär, tranbär, rostade pumpafrön och, branflakes och dinkelpuffar.
Efter fruksoten åkte jag o Daniel ner till stan och marknaden (Augustifesten..) för att möta upp Nina. Vi gick och strosade bland alla stånd..tihi. Utan att hitta nåt.

Vidare till Hageby för att handla lite till kvällens middag hos Tobbe o Nina.
Jag skulle inte ha nåt, bara in o titta...
Blev en liten påse på HM iaf.
Barnstrumpor passar min fötter perfekt!! Nu är det dusch och sen ska vi på treårs kalas hos världens finaste tjej, ELINA!!!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Hihi, barnstrumpor är perfekta för mig också! :o) Tja, barnkläder också för den delen... bra när det gäller träningskläder, mkt billigare :P

bläää sa...

åh, jag har så många frågor till dig känner jag, vet inte om du kommer svara men skulle VERKLIGEN uppskattas! jag har blivit så sugen på att skulle lite "synliga" rygg, arm och benmuskler. men jag vet inte alls hur jag ska gå till väga eller vad och hur jag ska träna/äta. du skulle inte vilja ge några råd va? du kan ju skriva en kommentar på ett inlägg i min blogg www.mansonswhore.blogg.se. hade verkligen uppskattat det!

Julia sa...

Åh älskar den där blåbärs-tranbärs-pumpa-solros-russinmixen. Brukar röra ner den i keso och blanda med rivet äpple och kanel. :)

Anonym sa...

Hej!
Har hamnat här av en slump och gillar din blogg jättemycket! Blir inspirerad av din träningsglädje! Själv tränar jag inte lika hårt och mycket som du men jag tränar! Och efter att ha läst din blogg tar jag mig till gymet lite lättare! Jo, jag undrar om den här fatburner du äter? Kan man äta den trots att man inte alls ligger på samma nivå som du? Jag är överviktig och skulle behöva tappa ca 8 kilo i vikt. Efter att jag fick barn har jag haft det lite som ursäkt men han är 2 år nu så det är inte hållbart längre. Springer mycket och tränar på gym men inga fria vikter. Kan den hjälpa mig på traven tror du? Var kan jag köpa den i så fall? Nätet?
Lycka till! Hoppas värken ger med sig! Tack för en inspirerande blogg!
//Carolina