30 augusti 2010

Ryggresningar

Måndag morgon igen! Lite trött nu på morgonen, men det hör väl till antar jag. Det blev en ganska kort helg för mig då jag jobbade i lördags. Men jag tycker att jag har hunnit med mkt ändå. Efter jobbet i fredags var det full speed till gymmet och vidare till stormarknaden för helgens inköp... Min prins fyllde ju år i fredags så en lite middag var jag ju bara tvungen att fixa (bilder på maten kommer) lördagen bestod av morgoncardio, jobb, kalas med mat o fika för våra familjer. Igår tvättade o fixade jag lite hemma innan jag tog en promenad ner till stan (ca 5km) o lyckades klara mig ifrån regnet:) På stan mötte jag upp Malin och söta lilla Livia för fika.
Ryggträning o cardio stod sedan på dagens schema. Trots att min kropp känns ok nu, så är inte mina händer 100, jag har inget grepp eller kraft i dem. Så jag tvingades köra ett ganska lätt pass igen, med bla ryggresningar, det var länge se och det känns i ländryggen idag.. 18.30 hade vi bokat bord på Buttlers hörna tillsammans med nga av våra goda vänner, Tobbe, Nina, Erica, Danne. Middag & dessert på en söndag..?! Efter denna helg så ligger jag knappast på något underskott, haha.
Jag har haft en superbra helg, Love it!

2 kommentarer:

jessica sa...

Hej

Jag har precis börjat blogga om min väg till tävlingsdebut i Bikini. Jag skriver även om hur man får den perfekta rumpa, benen och magen och annat läsvärt. Skulle vara kul om du ville kika in på den :=)


http://fitnessguru.se/jessica

Ha det toppen. :)

Hur många gånger har du tävlat i fitness?

//jessica

Millan sa...

Jessica:
Jag ska absolut kolla in din blogg och följa dig till tävlingsscenen ;o)
Lycka till!!

Jag har tävlat i Body Fitness två gånger.

Millan