28 september 2010

Finns det nåt smörj till mig??

Är det inte här, så är det där, eller där som det värker på mig. Nu när Äntligen mina händer o fötter har känts ok ngt dagar så är det dax för nästa Jävla problem. Mina axlar...inne i axelleden värker det så fort jag lyfter armarna högre än axelhöjd, om man kunde skicka in detta sunkiga skal/kropp på service på samma sett som man gör med bilen lr cykeln så skulle jag boka in en service med en gång. Guldpaketet utan tvekan. Usch, jag är så grymt trött på att ständigt ha ont någonstans. Att gå o gnälla hela tiden är inte min grej heller...antar att det bara är att bita ihop och gilla läget att mina sköna o fina glansdagar nu är över. Jag blir äldre för varje dag som går, skrämmande men sant!

Idag stod jag vid grytorna och var mästerkock på jobbet. 10 kg smal köttgryta, full med gottiga rotfrukter o plommon. Imorn är det flygande Jakob med Cashewnötter:)

Idag hade jag egentligen tänkt ta vila ifrån gymmet.. Men det blir lite cardio iaf.
Puss i pannan på er alla för att ni är så otroligt goa o fina!

5 kommentarer:

Mamma Fia sa...

Usch..det gör så ont i mitt hjärta och hela mig,av vetskapen om att du har så ont. Om jag kunde skulle jag ta på mig allt själv; är härdad och tar det hellre än att du ska ha det så här.
Älskar dig och tänker så mkt på dig
Mamma

Jennie sa...

Hej!

Pga vissa anledningar var jag tvungen att byta blogg och göra den mer anonym. Om du vill följa mig så finns jag från och med nu på adressen...
http://traningochvardag.blogspot.com
Hoppas att du följer med mig dit!

Kram/Jennie

Millan sa...

Mamma:
Lilla mamsen, du ska inte säga så, du har haft din smärta i aldeles för många år. Jag önskar att du kunde bli kvitt den snarast ist för att få det värre...
Jag älskar dig!
Puss

Jennie:
Absolut hänger jag på dig på din nya adress.
Lycka till och hoppas du lyckas hålla dig anonym inför dina elever:)
Kram

Jocke sa...

har du testat cissus?

mvh
jocke

Millan sa...

Jocke:
Nej, vad är det?
Har aldrig hört talas om det? Ska det vara bra mot ledvärk eller?
Millan