03 september 2010

Blir inte alltid som planerat..

Min tanke med att inleda helgen på soffan o lite avkoppling efter en ganska tuff vecka på jobbet blidde ett träningspass ist :) Tåg hem och en liten shopping runda innan jag kom hem och hoppade in i duschen...jag var så jäkla trött och mina händer gör skit ont och har värkt hela dagen så träning var absolut inte ett alternativ för mig idag..men Daniel gjorde sig iordning för ett snabbpass så jag tänkte why not? Så ingen styrka alls idag, utan bara 45 min på trampmaskinen blir det i detta NU.
Gymmet stänger kl 20 så då åker jag hem i tar helg!!
Hoppas ni får en bra o fin helg. Puss

4 kommentarer:

A K sa...

Hej! Det här kanske är lite fånigt, men jag undrar bara över trampmaskinen...

Jag har suktat efter den så länge på gymmet men fattar inte riktigt hur man gör. Ska man bara gå på den eller ska man trampa med fötterna? Jag har hört att man hela tiden ska befinna sig i mitten, varken högst upp eller längst ner för då gör man fel. Vore snällt om du orkar förklara för lilla dumma mig. :)

Ha det bra!

Millan sa...

AK:
Jag är inget fullblodsproff, men jag har stått "några" timmar på tramp/trappmaskinen..
Det finns massor av olika varianter o sorter och fungerar på olika sett, det bästa du kan göra för optimalt resultat och rätt inställning är att fråga någon personal på gymmet eller någon duktig o flitig användare om hjälp, och det är inte fel eller konstigt att fråga, det är det som personalen finns till för ;o)
Men iaf, jag brukar kliva upp på tramporna och börja trampa, då är det oftast aptungt och det innebär för lätt. Jag trycker på + för att tramporna ska bli lättare och därmed tyngre och jobbigare att trampa. Du ska försöka att hålla tramporna "igång".
Som du skrev så kan du börja med att försöka hålla tramporna i "mitten", men sen brukar jag utnyttja hela trampet periodvis, dvs gå så långt i botten utan att slå i backen såklart, för att trycka till för att komma upp, då svider det till lite extra i rumpan..
Det bästa är att fråga om hjälp och prova dig fram!
Försök även att vartefter när du har fått upp "känslan" o balansen att inte hänga som en vissen tulpan över räcket/handtaget...;o) utan rak i ryggen och spänd bål.
LYCKA TILL!!!!
Kram

A K sa...

Jag måste faktiskt pröva den nu efter ett sådant bra svar. :)Tack för hjälpen!

Kram kram!

Millan sa...

AK:
Jag vill ha rapport när du har provat...;o)
Kram