05 september 2010

Dött kött..

Dagen på djurparken avslutades med en natt på savannen....ni vet eller kan iaf tänka er ett gäng hungriga vilda gamar som har fått upp span på ett nytt dött köttsycke mitt ute på savannen, detta har jag sett på Discovery canal och även på Harrys ikväll ;o)

Shit alltså, hungriga, blodtörstiga hyenor som skulle sätta tänderna i sin egen morsa om det inte fanns nåt annat i sikte, så var det nästan att uppleva nattlivet by night i Norrköping (lite överdrivet kanske, tihi..) men jag är VÄLDIGT SÄLLAN ute på krogen, och tacka f--n för det. Det var ren o skär underhållning, en rolig avslutning på en mycket trevlig och mysig kväll tillsammans med min mamma.
Vi började kvällen med ett glas vin här hemma innan vi fick skjuts ner till stan där vi åt på Meze, Libanesisk mat i mängder, jag fick tom med mig "doggy bag" hem. Massa god mat, vi åt så mycket vi bara orkade men fick ändå inte i oss allt, så två lådor fick jag med mig till morgondagen :) Magdans bjöds det på under tre olika föreställningar, en riktigt söt o duktig tjej skakade rumpa o tuttar vid bordet så männen i bordet bredvid oss höll på att sätta maten i halsen under hennes dans.. Vid hennes sista uppträdande frågade hon om jag ville komma upp o dansa med henne?!!
-Hmmm, tack, men inte idag fick jag fram, hahahahaha. Jag tror inte att NÅGON skulle vilja skaka igång mig, det skulle aldrig stanna..

Efter nästan tre timmar på Meze gick vi vidare och hamnade på Butlers där jag fick två koppar kaffe och en yber go Toblerone parfait, tanken var att mamma o jag skulle dela på den, men jag tror inte mamma hängde med i mitt tempo där.

Innan vi bestämmde oss för att säga gonatt så gick vi till den sista utvägen eller rättare sagt "Savannen" Harrys. Jag tror att glappet mellan mig och den yngsta på tur upp var iaf två siffrigt..
Sprit, rök, tränsel & fulla (ordentligt apfulla) människor är verkligen inte min melodi.

Nu sitter jag i köket en lördagkväll och bloggar, ist för att vara ute på krogen och dricka sprit, dansa o roa mig....men jag trivs ganska bra med mitt "tråkiga" (enligt andra) o stillsamma liv. Jag vill o hoppas Danniel kommer hem ifrån sin grabbkväll snart så jag får hålla om honom och glädjas åt vårat lugna o fina pensionärsliv vi har tillsammans, tihi.
Imorn väntas namngivning åt min fina vän Malins dotter Livia! Ska bli så mysigt.

7 kommentarer:

madelene sa...

.

Kristin sa...

Mkt inspererande blogg måste jag säga går själv på diet just nu och jag är somdu hatar de bläää men men skall man va fin får man lida pin som det så fint heter=)

Camilla sa...

Hej!

Kan du inte lägga upp mer av dina recept? Igår gjorde ja din köttfärssås o den var verkligen kanon! :)Gärna tips på nyttiga bra såser till t ex fläskfilé och kyckling med grönsaker. :) Mvh C

Millan sa...

Kristin:
Tack tjejen!
Stort lycka till på dieten.
Kram

Camilla:
Tack.
Det är alltid roligt att få lite feedback på det man lägger upp och skriver om, kul att du gillade köttfärssåsen :)
Visst skulle jag kunna bli mycket bättre på att lägga upp mer recept på maträtter, men tiden framför datorn är så knapp just nu... plus att jag är riktigt DÅLIG på att laga mat hemma just nu, då jag lagar mat varje dag på jobbet..men jag ska försöka att bättra mig och bjussa på lite framöver.
Kram

Suzan sa...

Du skulle tagit chansen och dansat! =)

Millan sa...

Suzan:
Haha, ja kanske det....nästa gång ;)

Adonia sa...

Vad roligt att hitta sig själv på din blogg :) Jag vart dock förvirrad först över rubriken, haahahahha!! Nästa gång får du ta ettt glas vin extra så dansar vi loss! :D Ha det bra, Adonia