14 september 2010

Trots mãtt o glad

Ska jag alltid ha min keso+kesellaröra innan jag går o lägger mig. Det är nåt speciellt med denna lilla o korta stund, faktiskt väldigt ofta ståendes i köket med den lilla skålen i ena handen och min speciella rosa plastsked i den andra;) Mmm va gott det är. Det spelar ingen roll om jag åt middag två timmar tidigare, det ska alltid vara lite röra på det, det ingår i min kvällsritua liksom...
Keso till frukostgröten, keso nästan alltid till lunchen, ibland keso till mellis, ganska ofta keso till kvällsmaten och Alltid keso till Nattis!! Jag tror jag kan säga att jag älskar KESO.

Efter spicy hot, en kopp kaffe, en "topp" toblerone och massa politikprat med svärmor, så ligger jag nu i sängen på min spikmatta och håller på att slappna av och somna in..
Vi kanske hörs imorn, lr?

6 kommentarer:

Anonym sa...

De hoppas jag :) kollar in blogg flera gånger om dagen! Ha en fin dag

Julia sa...

Haha jag är exakt likadan! Sitter här och käkar blodpudding till frukost - med mosad banan, KESO och skinka. MUMS! :)

Maria, sa...

Jag är likadan, älskar Keso, kan äta det till allt. Måste oxå alltid ha mitt kvällsmål innan läggdags. Såg du min fråga tidigare under inlägget med tonfiskfräset? Ha det bra.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Ja keso är underbart! Passar till nästan allt, när som helst.

MiaMaria sa...

Har du prövat keso, finhackad rödlök och röd stenbitsrom tillsammans....det är min favorit på mackan : )

Millan sa...

Maria:
Tonfiskfräset?? Det måste jag ha missat..vad undrade du??
Millan

MiaMaria:
Nej, den blandningen har jag inte provat..men jag har gjort någon liknande skagenröra med keso, kesella, räkor, kräftor, rödlök, stenbitsrom som förrätt, det är riktigt mumma!
Millan