26 september 2010

Söööööndag!

Lugn o skön söndag hemma. Med en avstickare för ett träningspass och lite handling.

Har inte gjort många knop idag, utan bara det nödvändigaste då jag kände att jag behövde samla ihop mina krafter efter denna helg. Som började direkt efetr jobbet i fredags, då jag o Linda inlädde helgen med lite shopping på Gina o HM. På kvällen var det äkta härlig "Garage-Fest" med kräftor, öl, live musik och rykande het badtunna..... Hmm, japp, jag kan skriva under på att jag åt räkor en halv plåt foccacia och ett glas vin innan jag o Linda åkte hem för att försöka få ngr timmars sömn innan kl ringde 5.00 för att göra oss iordning och göra matsäck inför Ulllared!!!
Grabbarna var glada och partysugna, när vi åkte hem åkte de till krogen, hmm ja de väckte oss vid 2.30 (vi hade då sovit i ca 2 timmar) då de satt o "pratade" (diskuterade ni vet fyllehögt) om alla världsproblem...Linda o jag vaknade såklart och Linda stod för den arga tonen så att de fattade att de var tvugna att låta oss sova en dryg timme till. Ullared bjöd på total kaos! Jag tror att halva Sveriges befolkning var där tillsammans med oss. Såriga hälsenor och blåmärken på benen efter att påkörningar av kundvagnarna.. ;o) Det blev en hel del shopping!!!
Självklart är jag en rutinerad ullareds-shoppare...gult krulligt snöre prydde mitt vagnhandtag samt en lapp med namn o nummer om min vagn skulle komma bort... det gäller att vara förutseende. Två stora sopsäckar, fylla med julklappar, köksprylar och annat smått o gott fick jag ihop..
+ ett par kängor ifrån Scorett :)Innan dagens 45 minuters tramp på gymmet.Dagens kvällsmat:
Mummmmma!
Mys i soffan med fotmassage och F1, underbara söndag.
Yessss, imorn är det ny vecka, Ja det är MÅNDAG!!!

1 kommentar:

Emma sa...

Hej! Du är verkligen en sann insprirationskälla! Det bästa är att du alltid gör det du gör med ett leende och sann entusiasm vilket smittar av sig. Kan inte låta bli att notera att du "tightat" till dig på senaste tiden. Det är verkligen klädsamt och min fråga är hur du lägger upp kosten för att nå synliga resultat?? Har du några begränsningar gällande kcal - intaget, äter du enligt någon metod med särdeles mycket protein eller går du mer på känsla??

Keep up the good work girl!

Varma hälsningar