24 september 2010

God morgon

Alla pigga o glada. Jag känner mig ganska pigg o mkt glad idag. Jag sitter redan nu på bussen, påväg till Linköping. Lite tidigare än vanligt, men för att passa in busstiderna så fick det bli så idag. Det har varit en ganska tuff arbetsveckaarbetsvecka så den här helgen ser jag fram emot.
Visst måste jag erkänna att det inte kommer att bli så mkt slappnade o ligga på soffan.. Nej, ikväll efter jobbet ska jag på kräftskiva i Linköping, men det kommer gå väldigt lugnt till eftersom jag o Linda ska upp tidigt imorn för att åka till, håll i er: Ullared!!
Japp, årets utflykt är bokad sen många veckor sedan. Det ska bli skitkul, en bussresa tillsammans med ett gäng glada pensionärer, ett stort varuhus fullt av massa bra o behövliga saker men även massa skit. Vi får väl se vad jag får med mig hem den här gången, plånboken är iaf påfylld...det ska bli riktigt roligt iaf. Men först ngr timmar på Hälsofreak.

Jag hoppas ni får en jättemysig o fin helg!!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Jag var på Gekås i Ullared idag :) Gjorde en del fynd, bla a löparjacka i reflexmaterial så man syns på morgonpromenaderna i mörkret. Även ett underställ för 79 kr. Och lite annat välbehövligt.

Kan tyvärr säga att där var sjukt mycket folk också, men bara man har rätt inställning så ;) Jag blev helt matt efter en timme haha.

Hoppas du hittar många fynd!!

Anonym sa...

Hej!

Jag undrar om man kan blanda topformulas bcaa och pre workout, alltså ta båda sorterna innan ett träningspass? Eller är det en dålig kombination? Vill ju helst inte bli bananas i gymmet!

/Linn

Millan sa...

Jenny:
Hmmm, det var SJUKT mkt folk igår. Jag har varit där flera gånger tidigare, men det har aldrig varit så otroligt mycket folk som det var att trängas med igår. Vi kämpade med livet som insats. Men det blev en hel del bra köp och vi hade riktigt roligt!
Jag kopte oxå understället :o)
Kram

Linn:
Absolut så kan du blanda dessa två, det gör jag innan varje träningspass. Tänk på att ta ordentligt med vatten då det annars smakar väldigt starkt och surt. Men det är en super blandning.
Lycka till i gymmet, Kram!