09 september 2010

Inga undanflykter

Idag inte. Det var bara att ta den lilla (lr kanske Stora) ryggsäcken o slänga upp på ryggen efter ännu en ganska lång men vanlig dag på jobbet och bege mig mot gymmet. Och gissa vad jag gör just nu?? Japp, står på trampmaskinen efter ett bicepspass med resultatet G. Inga pb, och inga monster vikter men ett avklarat pass utan ngr större krämpor lr obehag i kroppen.
Skönt.
Egentligen vet jag inte om det är nåt att berömma lr göra ngr större ovationer över men vissa gör så stor grej vid att träna..eller inte.. Hittar på alla möjliga ursäkter o bortförklaringar till att slippa träna..men varför lägga så mkt tid o energi att gnälla över att man inte har tränat mer än de två min det tar till o från garaget. Skit i det från början ist för att tro att det blir bättre av att ge sig själv dåligt samvete hela tiden, det skulle inte jag orka med iaf. Allt går att lösa, vill man så kan man. Jag Vill träna, för jag mår bra av det både under, efter och ser ofta fram emot min träning. Det är mitt intresse, trots att jag även denna vecka jobbar 55 timmar (på jobbet, därpå kommer resa t/r ca 11 mil/dag + att jag tänker på företaget betydligt fler timmar) ja ja jaa, det är mkt jobb just nu, men trots det lyckas jag få till 4-5 träningspass denna vecka, Varför och hur då??
Jo, VIll jag så KAN jag!
Fy faan va jag är bra, kände bara att jag ville säga det.
Nu har jag gått min egoboost, tihi ...

3 kommentarer:

Mamma Fia sa...

Älskade unge...det är det här jag är så stolt över att du har i dig. Din vilja,energi och power att genomföra det du vill=)
Puss Mamma

Maria, sa...

Hej Millan!
Har en fråga. Jag tränar allt som oftast på morgonen, passar bäst med mina barn då de sover. Jag stiger i princip bara upp och klär på mig och kör, joggar, tar pw:s, kör på crosstrainer eller lite styrka hemma. Jag kan då inte äta en "riktig" frukost innan, blir för mkt i magen. Oftast blir det att jag tränar på tom mage (har oxå hört att det bränner mer). Finns det något du kan rekommendera att man kan ta/äta innan för att få lite mer energi men samtidigt behålla förbränningen om du förstår vad jag menar? Jag har vassleprotein hemma sen tidigare.

Tack för din superblogg, som vanlig motionär blir man väldigt inspirerad, ffa av din härliga energi och alla dina mumsiga och nyttiga recept.

Millan sa...

Mamma:
PUSS!!

Maria:
Jag håller med dig, har jag tid och möjlighet kör jag gärna på morgonen oxå, iaf när det gäller fettförbränningen. Styrketräningen väntar jag gärna lite längre med fram på dan, när min kropp har vaknat till;)
Men du är inne på rätt spår, att äta något innan du ger dig på joggingen, pww eller crossen är bara bra. Lite protein kan vara bra att få i dig innan..Jag kör aldrig på helt tom mage. Jag tar alltid aminosyror, antingen i pulver eller i kapslar. Kaffe och ett glas vatten. Om jag skulle köra ett mer krävande pass än bara powerwalks skulle jag absolut ta lite proteinpulver i form av ett vassle. Mellan 20-30g är lagom, ska du jogga vill du nog inte ha "för mycket" att springa runt på. Lagom är bäst. Lycka till, Kram Millan