31 augusti 2010

Nu är det dax för GYMnastik...!

30 augusti 2010

30 minuter

Nu är ni med mig på trampmaskinen igen. Blogga ifrån mobilen samtidigt som jag kör dagens cardio är verkligen att slå två flugor i en snäll... Plus att det inte ges ngn chans till att hänga på maskinen som en blöt strumpa på torkställningen.. Jag förstår mig inte på dessa människor som jag DAGLIGEN ser på gymmet, som kämpar på trampmaskinen, crosstrainern, löpbanden o liknande i högsta o tyngsta motstånd men som med full armkraft håller i handtaget och nästintill slitet sig upp.. Det är inte riktigt min stil, men det kanske är jag som är helt "ute o cyklar" :S
Nu rinner svetten ordentligt i pannan, visst kan det vara skönt att svettas ordentligt på ett tufft träningspass?! Inte vet jag om jag kan skryta med att dagens biceps pass var månadens tuffaste, med det är jobbigt o frustrerande när viljan, kraften o suget finns där, men andra delar/hinder sätter käppar i hjulet :( Idag var det mina små, knubbiga, svullna händer som inte hade kraften som biccarna hade. Så därav min bonus träning på trampmaskinen. Bara 7 min kvar av mina 30. Nu tror jag att alla i min närhet känner av vad jag har tillagat på jobbet. Varje liten por bjuder nu på chilli, vitlök, lime och Choklad... Jag har på eftermiddagen på jobbet lagt 15 kg kyckling i marinad och hann även göra en brownie, mummmm.
Snart klar, då sveper jag en proteindrink självklart ifrån TF, idag blir det vanilj/päron innan jag o Daniel ska till affären...jag vet att vi handlar ofta o mycket! Men det blir lätt så när man älskar mat, vilket jag gör;o)

Förlåt för att jag inte har svarat på era kommentarer, Men
Jag ska försöka svara på dem ikväll, jag kan tyvärr inte göra det ifrån mobilen så jag måste ta mig tid till att sitta ner vid datorn.
Puss!

Ryggresningar

Måndag morgon igen! Lite trött nu på morgonen, men det hör väl till antar jag. Det blev en ganska kort helg för mig då jag jobbade i lördags. Men jag tycker att jag har hunnit med mkt ändå. Efter jobbet i fredags var det full speed till gymmet och vidare till stormarknaden för helgens inköp... Min prins fyllde ju år i fredags så en lite middag var jag ju bara tvungen att fixa (bilder på maten kommer) lördagen bestod av morgoncardio, jobb, kalas med mat o fika för våra familjer. Igår tvättade o fixade jag lite hemma innan jag tog en promenad ner till stan (ca 5km) o lyckades klara mig ifrån regnet:) På stan mötte jag upp Malin och söta lilla Livia för fika.
Ryggträning o cardio stod sedan på dagens schema. Trots att min kropp känns ok nu, så är inte mina händer 100, jag har inget grepp eller kraft i dem. Så jag tvingades köra ett ganska lätt pass igen, med bla ryggresningar, det var länge se och det känns i ländryggen idag.. 18.30 hade vi bokat bord på Buttlers hörna tillsammans med nga av våra goda vänner, Tobbe, Nina, Erica, Danne. Middag & dessert på en söndag..?! Efter denna helg så ligger jag knappast på något underskott, haha.
Jag har haft en superbra helg, Love it!

28 augusti 2010

Morsning korsning

Lördag morgon och vad är inte bättre än att starta dagen med lite cardio?!
Jag vaknade av mig själv långt innan klockan skulle ringa och kände att jag hade ngr minuter över att göra nåt vettigt på innan förberedelserna sätter igång.. Så i med lite Fatburner och Bcaa (självklart ifrån TopFormula) och upp på trampmaskinen :) Så där står jag just nu med musik i lurarna för att inte väcka Daniel.
Igår jobbade jag kort dag, slutade redan kl 15 för att ge mig av hem i full speed. Träna, handla mat, vin och blommor, hem för att laga 3 rätters då min älskling fyllde år igår, Mys mys mys .
Pip pip piiip, nu är jag färdig. Nu väntas dusch, make o frulle innan bilen går mot Linköping o Hälsofreak!!!

26 augusti 2010

Trampa trampa trampa

Yes Yes Yes!!
Idag känns kroppen lite mer än ok, kan nästan tom säga bra. Efter att ha haft min fruktansvärda värk i kroppen i dryga 2 veckor är jag idag på bra humör. Just i denna skrivande stund står jag på trampmaskinen på gymmet efter ett lättare bicepspass. Det känns otroligt skönt att kunna få träna utan att ha ont igen.
Det har varit en riktigt lugn dag på jobbet idag, antar att folk inte vågade sig ut i regnet. Men äta bör man väl ändå göra oavsett väderlek, eller?? Ibland kan såna lugna dagar vara guld värda för att få chans till att göra lite annan nödvändig nytta, tex städa o baka. :) Hela lagret o personalrummet är nu fin fint.

Snart piper trampmaskinen "Arbete slutfört" 30 härliga och SVETTIGA minuter.

Efter gymmet ska jag hämta ut mitt Paket på pressbyrån!

24 augusti 2010

Har jag 2010 års bästa Träningsblogg??

Tycker du det??
I så fall... varför inte lägga en liten röst på MIG?!
(millansandberg.blogspot.com)

Vem blir årets träningsbloggare 2010?
Nu är det bara några dagar kvar att rösta, så passa på.

I ett samarbete mellan Fitness Magazine och Terese Alvén, Sparkibaken.se, kommer årets träningsblogg att koras på konventet Best of the Best den 13 november. Nominera din favorit redan idag!

Tävlingen går till på följande sätt:
- Till och med den 31 augsuti får vem som helst nominera en träningsblogg som skall vinna "Årets Ttäningsblogg 2010". Sparkibaken.se är utom tävlan då det är en av arrangörerna.
- De fem bloggar som fått flest nomineringar – och som uppfyller tävlingens kriterier – presenteras därefter på Fitness Magazines hemsida och en omröstning tar vid.
- Vinnaren presenteras på scenen på konventet Best of the Best i Stockholm den 13/11, samt presenteras efteråt på www.fitness-magazine.com.
- De tio mest nominerade bloggarna bjuds alla in till konventet och prisceremonin.

Priser till vinnaren:
- Kläder från Reebok till ett värde av 10.000 kronor.
- Träningsresa till Portugal med Springtime Travel, värde 11.000 kr.
- Ett snyggt diplom.
- Reportage om vinnaren i Fitness Magazine.
- Äran att få ha en liten banner på bloggen med info om att hon/han är årets träningsbloggare 2010.
- Vinnaren får också en länk från Fitness Magazines hemsida till sin blogg.

Kriterier för årets träningblogg 2010:
Årets träningsblogg är en blogg som inspirerar till att träna, äta gott och nyttigt samt att hålla en sund livsstil. Det kan vara en instruktör, personlig tränare eller en "vanlig" tränande som skriver, men bloggen ska skrivas med stort engagemang, träningsglädje och kunskap. Bloggen ska ha en personlig vinkel, hålla hög klass och locka till återbesök. Träning ska vara det huvudsakliga ämnet i bloggen.

Som sagt, det är fortfarande några dagar kvar, så lägg 40 sekunder på att nominera din favorit bland Träningsbloggarna redan IDAG!



(bilderna har jag tagit ifrån google.se)

Mot Linkan

God morgon på er. Nu har en ny härlig vecka börjat. Idag hoppade jag med ett skutt upp ur sängen men nu sitter jag i bilen o och är tröttare än jag var när jag gick o la mig igår. Japp, nu är bilen påväg till Hälsofreak för en ny fartfylld dag. roligt.
Igår var en bra dag, 10 timmar på jobbet där jag avslutade med att steka 90 st persiljejärpar... Efter jobbet blev det ett lätt ryggpass och lite cardio på trampmaskinen, jag känner mig inte bra i händerna än, de är svullna och gör ont, men jag försöker inte låta det hindra mig ifrån att träna iaf. Jag får träna lite försiktigt.... Efter träningen åkte jag direkt till Nina för en timmes lång o skön massage, Underbart!! Efter massagen hade Daniel fixat fruktsallad och keso till mig, sen var det bums i säng och jag hade inga som hellst problem med att somna, det tog 20 sek skulle jag gissa på;o)
Hoppas ni får en fin dag!!

22 augusti 2010

Lördag-Söndag

Morgonen började med lite morgon cykel ist för promenad. Det gjorde för ont i fötterna för att vanka mig fram, så det näst bästa blev cykeln. Till ica för att köpa frukostJag har varit sugen på naturell yoghurt i två veckor nu så det blev en god skål med torkade blåbär, tranbär, rostade pumpafrön och, branflakes och dinkelpuffar.
Efter fruksoten åkte jag o Daniel ner till stan och marknaden (Augustifesten..) för att möta upp Nina. Vi gick och strosade bland alla stånd..tihi. Utan att hitta nåt.

Vidare till Hageby för att handla lite till kvällens middag hos Tobbe o Nina.
Jag skulle inte ha nåt, bara in o titta...
Blev en liten påse på HM iaf.
Barnstrumpor passar min fötter perfekt!! Nu är det dusch och sen ska vi på treårs kalas hos världens finaste tjej, ELINA!!!

21 augusti 2010

Jag är så trött

på att gnälla och klaga hela tiden...men nu är jag inne i en period av mycket kraftig värk i hela kroppen, främst händer o fötter. De är som mest svulla och ömma när jag vaknar på morgonen samt på kvällen, men med ganska stabil med stående svullnad under hela dagen. Vilket påverkar mig mycket mer i allt jag gör och mår helatiden.

Jag sitter just nu och "laddar" inför att ge mig ut på en kortare och enkel morgonpromenad, men jag kan glömmma att bara kliva upp ur sängen och i kläderna och ge mig iväg,..jag sitter just nu och gör någon form av strech och gymnastik för att försöka få igång cirkulationen till hela kroppen.

Självklart påverkas mitt vardagliga liv av denna smärta och svullnad, jag har sämre ork o kraft i händerna, kan inte lyfta och bära allt för mycket och tungt, ibland kan tom en stekpanna vara för tung:(

Ni kan ju bara tänka er hur det då är på gymmet....?!

Igår "klarade" jag bara av att köra ett lätt tricepspass och då är det absolut inga fria vikter eller dips att prata om utan endast pressar i bla kabelmaskinerna. Jag är inne på min andra vecka av smärta vid detta tillfälle. Jag vet ju att jag brukar vara 1000 ggr mer känslig under höst och vinter halvåret, men det brukar inte börja så här tidigt...jag vill inte gnälla och klaga för det är sååå många som lider och mår så mycket sämre än jag.

Men det är absolut inte roligt, det känns SKIT!

Ni kan ju tänka er att ha Ordentlig träningsverk i stortsett hela kroppen och ovanpå det har ni en starkare och kraftigare smärta i både muskler och leder, och med detta lilla paket ge er iväg till gymmet i ett försök att försöka göra och prestera något bra= Lycka till! BLÄÄÄÄÄ.

Nu ska jag försöka ta lite Fatburner och Bcaa och ge prommisen ett försök.
Hoppas ni alla mår bra och får en trevlig helg!!

19 augusti 2010

14 böcker..

Jaha, det var ju lite väl lätt det där..jag bara råkade hamna inne på www.adlibris.se och vips så hade jag lyckats fylla min varukorg med 14 st böcker.
Roligt att få ett paket med posten i början på nästa vecka!!
Massa bra o rolig läsning hoppas jag:o)
Nu är det dusch och bums i säng.
Hoppas ni får en super duper FREDAG!

18 augusti 2010

HAPPY!!!

Jag är så glad & lycklig.. Jag älskar att TRÄNA, det är det bästa jag vet.....tror jag tihi ;o)
Dagens ryggpass var riktigt skoj, jag körde bara de övningar jag ville och kände för just för stunden, vilka blev:
Latsdrag m brett grepp
Rodd m smalt grepp
Hantelrodd lutandes mot en bänk
Marklyft

Daniel var inte riktigt klar med sina stånk o stön så jag bättrade på min tvättmaskin med ett gäng crunches med kabeltrissan i maskin samt vanliga situps. Tittar man på min nakna mage just nu kan man inte tro att jag aldrig någonsin har böjt överkroppen mer än någon grad framåt...
Hmmm, den var platt en gång i tiden :D Nu är det dax för lyxig eftertränings kvällsmat:
Plättar med bär i keso + kesella (som vanligt)
Har köpt Havre plättar ifrån Icas Gott Liv serie, riktigt bra värden på.
100 gr plättar (ca 5-6st)
140 kcal
8 g protein
17 g kolhydrater
4,5 g fett Mummmmmmmms!

Nu stinker jag köttbulle

Lite lagom trött idag faktiskt, inte så farlig som det skulle kunna vara för att ha jobbat 36 timmar och bara sovit 18... Idag är jag laddad inför ett pass på gymmet. Känner mig visserligen en aning, eller rättare sagt skitsunkig efter att ha stått o stekt ca 160 st nötfärs biffar till lunchen imorn så luktar jag som ett vandrande grillspett... ;o)
Nu har äntligen min chaufför Tobbe stängt igen sin butik Proteinbutiken här i Linköping, så nu brassar vi vidare till gymmet!!

17 augusti 2010

S Y T Y C D

Nu är det kväll IGEN. Dagarna bara springer iväg för mig, jag gör inte så mycket annat än jobbar o sover just nu, men jag gillar det det är ju detta jag har valt att ge mig in i.
Igår stannade jag tom med kvar i Linkan och sov hos min business parner Linda efter att ha jobbat 7.30-20.30. Kändes inte som det var någon att ge mig hem då klockan var så mycket. Vi slängde vi oss i soffan med en sallad ifrån HälsoFreak och slappade framför tvn innan det var dax att krypa i kojs;o)
Idag var jag på jobbet redan vid 7.00 för att sätta igång med dagens lunch, Smal Köttgryta med plommon. Min första riktiga matlagning på jobbet, wiiiehooiioo, den blev riktigt god måste jag få skryta med. Idag hade jag en lite kortare arbetsdag och slutade runt 18, Daniel kom och överraskade mig sa jag fick skjuts hem.
Nu ska jag krypa upp i soffan och njuta av det bästa på hela veckan "So You Think You Can Dance" och äta min middag/kvällsmat; keso+kesella med blåbär, apelsin, ananas & nektarin. Usch, jag har fått riktigt dåliga matvanor sen jag började på Freaket, jag är aldrig hungrig tycker jag, jag äter mest för att jag "måste". Att jobba och hålla på med mat hela dagarna tyckte jag till en början var en riktig lyxfälla, man kan ju äta av allt gott hela tiden....men nu har suget o lusten till att äta försvunnit.
Lite keso o kesella mumma går alltid ner:D
Puss på er!

15 augusti 2010

Om jag hade 400000 kr

Som jag inte visste vad jag skulle gör med just nu så skulle jag troligtvis köpa denna skönhet.
Jag verkligen ÄLSKAR denna bil!!!

Nya Ford Focus RS i denna lime gröna metallicfärg, finns det nåt snyggare?!
Knappast :D

Slapp o mysdag

Idag är det bästa vädret för att göra ingenting.. Vi sov länge idag, kl 10 kröp jag upp ur sängen och har bara slappat, ätit en stor god bröd frukost. Daniel var iväg och köpte färskt bröd, skinka, leverpastej, saltgurka, joggi, keso, Avokado o bär. Nu ligger vi mätta o nöjda i soffan o söndagsmyser ;o)
Jag ska försöka ruska upp mig o göra lite nytta här hemma idag oxå, behöver tvätta och bädda rent innan jag ska träffa Gulli för en prommis o en fika.

Just nu är jag inne på dag 2 av riktigt kraftig smärta och ständiga värk i min kropp. Den här gången är det mina händer o fötter som plågar mig. De värker, är kraftigt svullna och jag kan inte böja mina fingrar och inte knyta ihop mina händer. OM jag skulle känna mig bättre och smärtan försvinner till em/kvällen så blir det självklart ett träningspass. Men annars blir det tyvärr vila idag. Jag är sugen o vill träna men det finns inte en chans att jag klarar av att hallå en 4kg hantel i handen ens...

Det värsta är att detta är bara början på denna periods smärta. Jag brukar ha ont till o från under hela höst o vinter halvåret, men det brukar inte börja såhär tidigt....SKIT!!!

13 augusti 2010

Freeeeedag kväll

Nu tar jag helg. Jag har jobbat X-antal timmar denna vecka o ser fram emot en helg med ledigt o mys!
Jag är lagom trött nu, tror jag skulle behöva ta nån energidryck efter duschen, om jag ska orka med film, middag och kanske vara lite social hos Erica o Danne i kväll.

Imorn blir det roadtripp tillsammans med svärmor o svärfar och Daniel såklart, mot Målilla med lunch stopp i Västervik.
Hoppas ni får en fin helg, med lite sol kanske..Tack!

God morgon

När klockan ringde 5.45 var jag grymt trött..men när jag nu sitter på tåget efter en cykeltur på 25 min börjar jag nu bli människa igen;o)
Visst är det härligt med tidiga mornar?!
Nu kör vi..

12 augusti 2010

Jag vaknade nyss

Ifrån en liten powernap på soffan. Kan ske inte det bästa att göra när man ska gå o lägga sig snart, eller typ NU.
Idag har jag jobbat 12 timmar, åkte bil och tåg fram o tillbaka, tar nästan två timmar allt som allt, nu är jag aptrött.
Imorn klockan 7 går tåget mot jobbet igen, Och slutar vid 19-20 tiden!!!
På lördag går bilen mot Småland, eller närmare bestämmt Målilla för att titta på Speedway GP. På sondag ska jag sova!
Puss i pannan på er alla fina!

11 augusti 2010

Bandyrumpa

Kommer ni ihåg på skolgympan då man delades in i lag och spelade innebandy? Det var aldrig riktigt min favorit, jag sprang mest runt o vevade med klubban och träffade nog fler knän än bollar iaf... Egentligen det starkaste jag minns ifrån innebandy passen är den jäkla träningsvärken i rumpan som man vaknade med dagen efter innebandypasser. Med rumpan upp i vädret har jag sprungit runt här hemma och har städat för att göra fint tills Daniel kom hem. Duktiga Jag. Liksom bandy kommer inte städa på min topp 3 lista direkt. Men det är sånt man måste göra har jag förstått. Daniel blev så glad att han fixade iordning kvällsmat till mig.
Att vila ifrån gymmet idag var riktigt skönt, det behövdes för kroppen känner jag! Jag har träningsvärk nästan överallt. Nästan att man kan säga att man har kört lite cardio under städningen?!! ;o)
Nu ligger jag i sängen och sover om 90 sek.
Natti natti

Snacka om spänningar

Efter min massage hos Nina i måndags kunde man se riktigt tydligt vart jag har problem mina problem och vart det gör ständigt ont på mig...

Bilderna är lite suddiga, men det lyste verkligen rött och linnementet brände som satan. Men nu känns det bättre. Och jag ser fram emot nästa massage hos Ninis!

10 augusti 2010

Trött i benen, igen;o)

Idag är jag lite trött både kropp o knopp.. Gårdagens jobb, träning, massage, piercing och lite för få timmars sömn har gjort sitt. Nu sitter jag i bilen påväg till Linköping och gäspar o är osocial.. Igår hade jag en jättebra och rolig dag på jobbet följt av att jag följde med Nina till Piercingstudion för att göra en enpunkts piercing... bakom örat;) Tillbax till jobbet för personalmöte och sen gymmet. Jag är inte särskilt nöjd med gårdagens träning. Det var dax för ben och motivationen var inte särskilt stark. Men jag bet ihop och körde igenom framsidan och kors i taket, avslutade med 20 min på trampmaskinen och strech!
Kvällen avslutades med en skön massage hos fina Nina, tack snälla gumman. I morse var första gången på riktigt länge som min fingrar inte sov när jag vaknade.
Nu är jag framme i Linkan och redo för en ny dag på mitt HälsoFreak!!!

08 augusti 2010

Min HEMLIS!!!


REBUS:


ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN har jag förverkligat min DRÖM!!!

Jag är nu delägare av Linköpings enda nyttiga lunchrestaurang!!!

Jag delar denna underbara restaurang tillsammans med Linda Bergqvist som startade upp HälsoFreak i december 2009.
Linda har liksom jag ett brinnande intresse för träning, hälsa och Fitness.
Linda tävlade på SM-07 i Fitness.

Sådär ja, nu vet ni alla vad jag gör och vart jag tillbringar min tid på varje underbar dag!
Jag älskar mitt "Nya liv" och MIN restaurang!!!!

Träning

Jag kom nysss hem ifrån gymmet och veckans sista träningspass, bröst och triceps blev det. Hade tänkt köra lite axlar oxå men hade missat att det fortfarande var sommartider...
Innan träningen mötte vi upp Tobbe & Nina på Maxi för lunch/fika och lite shopping, jag köpte bara lite krimskrams, halsband + örhängen.
I bilen påväg till gymmet laddade vi med en boost av BCAA och PreWorkout.
Min härliga favoritÄntligen har TopFormula gjort en BCAA i pulverform, så man slipper käka så många piller. Jag blandade Bcaa & PreWorkout i shakern och det blev en jättegod och bra blandning, surt päron tillsammans med söt persika= MUMS!!

Första...

..morgonpromenaden på riktigt länge. Det är ju såå skönt, bara det att jag inte har haft så mycket tid till det de senaste veckorna. Veckodagarna ger absolut inget utrymme till nån prommis och våra helger har varit uppbokade till max...Men idag blev det en liten runda i duggregnet på ca 5km, bättre än ingenting iaf;o)
Daniel ligger fortfarande med täcket över huvudet o myser, kanske ska slita upp honom nu?!!
Som jag skrev igår, så var det en väääldigt lugn lördag för min del, sen frukost i soffan, slappade ngr timmar framför tvn, lunch på Spicy Hot vid 17 tiden, åkte till Hageby centrum för att strosa runt i butikerna innan de stängde, resulterade i ett litet köp till mig..
Vidare hem för att städa!!!
Hmm, blev inte så mycket till städ, jag hittade alla mina gamla almanackor som jagfastnade vid och satt och läste igenom...wips så var kl 20.15 och kväll. Daniel åkte iväg och hämtade syndernas synd: Pizza!
Stenugnsbakad utan ost, med parmaskinka, koktskinka, färska champinjoner, räkor och såklart tomatsås är min favorit!
Vi såg en film, jag fick fotmassage och Somnade.
Detta var min lördag!!

Vad händer idag då???
Jaaaaaaa, jag ska avslöja min hemlis;
IKVÄLL!!!

07 augusti 2010

Stålkvinnan...Jag?!!

Japp,
numer har jag inte bara krut i musklerna...utan även i huden, hahaha! ;o)
Lite nervös var jag nog allt när det väl närmade sig ingreppet, men jag är inte så känslig varken för sprutor eller smarta.
Jag gillar den stickande/brännande tatuararnålen mot huden och har aldig kännt någon oro inför sprutor hos läkaren, så detta lilla kirurgiska ingrepp var just a pice of cake for me :D
Om en vecka eller två får jag byta ut detta läk-smycke till en glittrande fin "diamant"Riktigt duktig och trevlig personal på denna piercing studio i Linköping. Kan varmt rekomendera dem!

Ibland

Är det skönt att bara ligga i soffan o slappa..idag har jag o Daniel inte gjort många knop. Vi gick upp strax efter 12 och har ätit frukost och bara legat i soffan. Så mkt tv som jag har sett idag har jag inte sett på hela veckan ;o)
Vi var på en mycket trevlig kräftskiva igårkväll, i Linköping hos Vera, en kompis till min fina vän Linda. Jag drack Pepsi max hela kvällen då jag agerade chaufför. En liten powernap på soffan hos Linda o Jimmy innan bilen gick hem var nog inte det bästa...jag väcktes vid 02 och skulle sätta mig bakom ratten. Ingen bra idé...vi kom hem iaf och det var bums i säng!
Idag vete fasen vad vi ska hitta på, då det inte är så många timmar kvar på dygnet...tror inte det blir nån träning idag, vilar idag och kör järnet imorn.
Puss

06 augusti 2010

Aptrött

Då var man uppe innan tuppen idag igen. Skulle vilja skriva att jag är pigg o glad oxå, men då skulle jag ljuga... Glad är jag nog allt, det är jag för det mesta, men shit va jobbigt det var att hasa mig ur sängen o drömmarnas värld idag. :o( Jag var mitt inne i en spännande dröm och vaknade av att en hysterisk telefon som låg o vibrerade, blinkade och ringde hysteriskt. Blää va surt att gå upp, när man hellst av allt bara vill sova vidare!

Just det, jag har ju min lilla hemlighet ...
Men den kommmer jag inte avslöja riktigt Än! Snart, kanske i morgon.
Puss på er!

05 augusti 2010

Snabbis

Nu ska jag iväg en snabbis till gymmet...
Lite armar kanske?? :)

04 augusti 2010

Pannacotta

Lite knäpp måste jag nog vara...vi kom hemifrån Daniels mamma för en dryg timme sen och vad gör jag då så här dax när jag egentligen borde ligga under täcket o sova..
Jooo, jag står i köket och experimenterar fram ett gott o nyttigt recept till pannacotta...hmmm, kanske inte vad man bör göra klockan 23??
Men vad gör man inte när lusten och kreativiteten är på topp?!! Joooopp, man fångar stunden!

BBQ

I Kväll ska vi på BBQ hos svärmor, Det bjuds på kanske inte det vanligaste köttet kanske...? Alla djurvänner kan sluta läsa nu! Vi ska gilla k-a-n-i-n;) Vi har aldrig grillat det förut, så jag ser med spänning fram emot resultatet..
Men först ska jag till Kvantum och göra vevckans storhandel:D

03 augusti 2010

Svara svara svara . . .


Jag lovar att svar på alla era kommentarer så snart jag kan!!!

Blod Svett & Fis

Så kan jag sammanfatta slutet på mitt pass på gymmet idag...

Alla tre ovanstående kom inte ifrån mig (som tur var) Men 1 av dessa 3 är jag skyldig till..

Det är inte ofta, men idag fick jag blodsmak i munnen när jag började närma mig slutet av passet. Lite skrämmande men ändå ganska häftig känsla, jag kämpade på med rygg och fick till ett bra pass. Jag kan ju erkänna att det sög till ordentligt i ben o rumpa under ALLA ryggövningar jag körde idag...hmmmm hur lyckas man då?

I bla latsdragen tröck "kuddarna" emot låren, i rodden sved det då jag var tvungen att hålla emot, men shit va skönt det känns på något skumt sett.

Visst svettas jag en del när jag tränar, men när jag gick in i "Fitness rummet" för att stretcha i väntan på att Daniel blev klar, möttes jag av en svett-stank...Det fanns endast en kille där inne och han verkligen stank svett, usch va äckligt det är när ett rum kan lukta så illa. Som om inte det räckte så från ingen stans kom en sur/frän stank av fis.. :(

En kille till har smitit in och kör ryggresningar..så det är bara vi tre där inne, och jag har iaf lärt mig att hålla tätt. Mysiga killar, Blääää.

Det blev mycket skitsnack nu, men detta var mitt avslut på träningen.

Som jag skrev tidigare var jag sugen på mys ikväll..så efter träningen köpte vi med oss mat ifrån Spicy Hot och satt på en film, som jag visserligen somnade till, tihi.

Nu är det natti natti.

Satan i gatan

Va ont i rumpan jag har. Det tar emot varje gång jag måste sätta mig på toaringen...iiiiiihhhh

Nej, jag är inte dålig i magen...hahaha

Jag har BARA TRÄNAT BEN!!!

Igår var första gången på fem veckor som mina stockar fick ta i ordentligt. Eller igentligen inte så mycket och hårt utan jag tog det väldigt lugnt o lätt för att försöka undvika denna brännande men ändå sköna känsla i benen som jag känner idag.

Jag började med liggande bencurl följt av sittande på ganska låga vikter men med fler reps. The killer machine Benpressen gjorde susen igår....det svider i både ben o rump. Lite lagom lätta 140 kg, vågade inte mer..måste skynda långsamt heter det va?! Avslutade med basic benspark, denna övning är en av mina absolut tråkigaste iaf.

Nu är det dax för dagens pass: RYGG! Jag laddar just nu upp med en Celsius, smak; Hallon & Acai.

Jag är sugen på lite mys efter träningen, det är jag värd idag känner jag, vad kan vi då hitta på???

Nåt gott att äta?

Film?

Storhandla...?

Vi får se, nu väntar gymmet iaf!!!!!

02 augusti 2010

Jag har en STOR HEMLIS ...

Som jag vill berätta för Er!
Jag vill bara skrika rätt ut: Aaaawwwaahoooiiiu. Det bästaaste bästa, min dröm, min passion är Nu Verklighet!!! Jag är såå glad.
MEN,
Jag suger lite extra på karamellen och avslöjar min hemlis:
Snart...Tihiiiii