18 maj 2009

Luktar godare på toan

Idag riktigt stank det apa i omklädningsrummet på gymmet. Det är så jäkla ofrächt när man kommer in i omklädningsrummet för att byta om och man bara vill vända i dörren...Jag vet inte vad det var för fel eller vad det var som stank. Men det luktade typ surt avlopp, blä. Dagens pass; rygg + baksida axlar gick SKIT BRA. Jag var stark idag. Vet inte om det var helgens all mat som gav all kraft eller vad det var, men det var jätteroligt iaf. Träningslusten var på topp, så när passet var avslutat hade jag trots mina bra prestationer sugen på att bränna lite extra. Så jag avslutade med 20 minuter på trampmaskinen. Jobbigt men skönt. Det var första cardiopasset på riktigt riktigt länge. Som belöning tog jag min efterdrink (cellmax + creatin + isolat) och la mig i solariet. Jag är inte så mycket för att grillas i de plastklädda lysrören men ibland måste man. Jag är nästan genomskinnlig...trots Thailand, jag vet. Visst är det härligt när man ligger helt avslappnad och trött och bara somnar in. Inte lika mysigt är det när lamporna släcks och det är dax att hoppa upp och i kläderna.
Mamma ringde lagom när jag hade kommit hem och frågade om hon fick komma förbi med lite käk. Och inte vilket käk som hellst.....utan Spicy Hot, mumma. Min planerade omelett kändes just då ganska grå och tråkig. Så mamma, syrran och jag satt o mumsade thai ist, helt klart godare;)
Nu är tvättmaskinen klar och dax att hänga. Imorn är jag ledig ifrån skolan, men ska sitta framför datorn och jobba på en uppgift till skolan.

Hoppas solen lyser och att det är klarblå himmel imorn, jag vill up på en morgonprommenad. Förhoppningsvis så har träningsvärken i benen lagt sig lite då oxå...jag körde ett hårt benpass tillsammans med Daniel i lördags, känns otroligt mycket i mina små, kompakta ben idag;0) Men det är sköööönt!!

Jag skriver lite mer imorn och berättar om min falska fylle kväll i lördags, haha=0)
Puss på er!

Inga kommentarer: