23 juni 2008

8 dagar kvar...

Nyss hemkommen efter 5 km morgonpromenad på "Bröllopsrundan". En av mina promenadrundor och den som jag gick varje morgon hela förra sommaren inför mitt bröllop, därav mitt smeknamn.. =0) Jag har inte gått den rundan på riktigt länge, så alla minnen spred sig som ett underbart rus igenom hela kroppen. Alla mornar innan bröllopet förra sommaren gick jag och fantiserade och såg såå mkt fram emot denna dag. Nu så här ett år senare kan jag minnas och bara njuta av att den dagen blev så mycket underbarare än vad jag någonsin kunde ha föreställt mig.
Morgonen började med strålande solsken och jag såg fram emot en härlig sommardag, när jag idag är ledig. Men det har börjat blåsa och himelen börjar mörkna, så tyvärr är det nog ännu en gra dag framför oss. Om ett par timmar ska jag ner till stan och träffa Malin för en mysig fika och sen blir det ett benpass på gymmet;) Senare ikväll ska vi till Micke & Sara och grilla lite, jag har precis marinerat kycklingen.
Igår blev det en cykeltur till gymmet och där körde jag ett godkänt axelpass. Jag har lite svårt att träna på morgonen, har liksom ingen kraft i musklerna på samma sett som när jag tränar på kvällen. Jag är trött i kroppen, och alla dess muskler, den har inte riktigt vaknat.

På eftermiddagen åkte vi till Söderköping för att fira Jimmys 30 årsdag. Vi käkade på en skaldjursrestaurang precis vid kanalen. Jätte mysigt, men riktigt dålig mat. Jag åt en sallad med blandade rökta fiskar. Det verkade jätte gott, men smakade bläää, jag vet inte vad eller vem de hade ställt i köket. Vi fick käka igen när vi kom hem sen. ;) Men vi hade det jätte trevligt och Jimmy verkade bli glad för vår present, presentkort på Lucky 7, så han kan gör sig en ny tatuering.
Senare på kvällen gick vi över till Tobbe & Nina och såg på film, det är toppen att de nu bor så nära, man kan bara knalla hem istället för att sätta sig i bilen och åka runt halva stan för att komma hem.
Nu ska jag hoppa in i duschen och snart cykla ner till stan. Håll i er i blåsten idag. Kram

Jag bjuder på några underbara bilder ifrån vårat bröllop för snart ett år sen!!

Inga kommentarer: