21 juni 2008

Ledigt....

Äntligen är midsommarafton över. Inte att det är nåt fel på den dagen, men det är så mycket fokus och hets runt alla dessa helgdagar. Vad ska du göra? Vad har ni för planer? Vi måste hitta på nåt, man kan ju inte bara sitta hemma. Det är vad jag har hört runt i kring de senaste två veckorna. Jag tycker att det bara är så uppförstorat att man "måste" göra nåt bara för att man "måste". Daniel och jag bestämde oss för att ta det lugn och inte styra upp och planera årets midsommarhelg med något speciellt. Vi gick upp vid nio igår, åt frukost och cyklade till gymmet. Jag körde biceps och körde cardio i 40 minuter innan jag cyklade hem, duschade och gjorde oss iordning och åkte ut till min mamma på landet. Det var jätte skönt att börja dagen med ett träningspass, för resten av dgen satt vi mest och bara umgicks, det är allt för sällan man igentligen gör det. Just på minuten som vi satt oss för att äta lunchen började det att regna, som vanligt på midsommarafton. Det höll bara på i några minuter och vi satt under ett vindsegel, så vi klarade oss ganska bra. Jag hade gjort en gubbröra, ägghalvor med räkor och en underbart god laxtårta som jag hade med mig ut till mamma. Jag älskar allt som har med lax, sill och all annan fisk att göra, så mumsigt. Sen blev det självklart jordgubbstårta och kubb. På kvällen grillade vi såklart. En lugn och jätte mysig midsommarafton utan massa fest och fylla ;)

Det är så skönt att få vara ledig några dagar nu och bara göra ingenting. Idag sov vi till halv tio, åt grötfrukost med hallon/blåbärssmoothie och stack iväg till gymmet för ett snabbpass. Jag körde triceps fyra övningar á tre set & ca 8-10 reps på varje. Daniel och jag körde 30 minuter cardio tillsammans (450 kcal) . Direkt efteråt svettiga och dana åkte vi till Daniels mamma och åt lunch. Nu är det dax för att hänga en maskin tvätt innan det börjar dra ihop sig till kvällsmat.

Jag har varit dålig på att skriva nu på ett par dagar, men det är bara för att det har inte hänt något speciellt som är värt att skriva om. Jag har bara jobbat och efter jobbet har jag tränat som vanligt. Den här veckan har träningen gått lite tyngre än vanligt, vet inte vad det beror på men "Suget" har inte varit så starkt. Jag har mest gått till gymmet och gjort det jag ska, och inte så mycket mer än så. Det har inte varit några värsta bästa pass precis. Men vissa veckor är nog så, det är därför man ska uppskatta alla andra veckor och ta vara på känslan när det innfinner sig. Nästa vecka kan bara bli bättre, den ser jag fram emot.

Hoppas ni får en fortsatt mysig och skön helg.
Vi hörs och ses imorn, Puss & Kram!!!

Inga kommentarer: