10 juni 2008

Storm...


Idag får man ta på sig ett par tunga skor om man väger lite, det är nästan så att man måste spänna sig när man är ute i stormen idag, för att att inte flyga med.

Jag var uppe vid 8 i morse, stod redo i dörren för den efterlängtade morgonpromenaden, men min lycka försvann så fort jag öppnade dörren, altandörren bara flög upp och jag insåg att den mysiga promenade var långt bort. Jag gick in igen och tog av mig tjocktröjan, och som många kanske nu tror att jag gick och la mig igen?? Absolut inte, jag har den underbara möjligheten att jag kan köra cardio hemma på min trampmaskin inne på kontoret ist. Så där stod jag i 30 minuter, jag hade inte tid med mer för klockan hade sprungit iväg lite för fort och jag hade en tid att passa. Men jag var helt slut efter den halvtimmen iaf. Det var första gången på väldigt länge som jag trampade innan frukost, men det gick bra, jag tog mig en shot med aminosyror innan ;)

Min pärla!!!


Jag har hunnit hämta min massagebänk och sitter nu och väntar på att mamma ska komma förbi på lite massage för att jag sen ska bjuda henne på lunch.

Jag fick en pulsklocka i födelsedagspresent som jag inte var riktigt 100% nöjd med, den saknade några funktioner som jag ville ha, så jag strosade runt inne på MediaMarkt i ca en timme i morse oxå för att försöka hitta någon annan bättre, det gick sådär.. personalen hade ingen aning om nånting så av dem fick jag ingen hjälp, det är jätte svårt att veta vad jag ska köpa då jag aldrig har haft någon tidigare.

Jag var förbi på Citygross och handlade lite oxå. Jag har hunnit med ganska mycket redan idag, jag älskar när man känner sig nöjd & att man har fått ut något av dagen.

Innan gymmet i eftermiddag blir det en dans med dammsugaren och en sväng om i tvättmaskinen oxå.

Ha det så bra så länge och akta er ifrån stormens onda vindar...

4 kommentarer:

Lina Sirén sa...

Polar har bra pulsklockor. De är de enda som jag känner att jag kan lita på helt. Dom säljs i de flesta sportbutiker.

Millan sa...

Lina;
Ok, för på Mediamarkt hade de tre olika märken, bla den jag fick som var en Topcom, men den som jag ev ville byta till var Oregon, jag tyckte att den verkade vettig, men jag vet inte? Polar har jag hört talas om tidigare, men det är ju en djungel att välja i... Jag vill att den ska kunna lagra medel/högsta puls efter en runda. Så att jag i lugn o ro kan titta när jag har kommit hem hur jag låg i puls, men det verkar inte som om det är så många klockor som har den funktionen. Vad heter din nya? Är du nöjd med den??
Kram

Lina Sirén sa...

Polar F11 har jag och den är kanonbra tycker jag. Även F6 tror jag är bra, ungefär samma funktioner men lite billigare. Det är typiska fitnessklockor. Lagrar medel och maxpuls, kaloriförbrukning och tid för 12 senaste passen tror jag att det är. Polar har nog inga dåliga klockor, men de allra billigaste är kanske inte världens roligaste.

Hoppas du hittar någon du gillar!
Kram

Millan sa...

Lina;
Tack snälla. Jag ska lämna tillbaka den jag fick och köpa mig en ordentlig Polar ist. Jag behöver inte ha någon värsting men jag vill att den ska vara tillförlitlig och ha de funktioner jag söker..
Kram