13 juni 2008

Nu har det hänt igen...

Jag har sovit aldeles för länge. Jag sitter och äter frukost NU!!! Kl 12, det är inte ok. Vad ska jag göra för att andra på mitt mönster?? Det hela gjorde inte heller saken bättre när jag kom upp och såg ut att det spöregnade... nu tittar visserligen solen fram lite, vi får hoppas på det bästa. Idag är det vilodag ifrån träningen, och det kan nog behövas, för jag har fiiin träningsvärk i hela överkroppen + rumpan, (vad det nu kan bero på??) måste va att jag sitter och nöter ganska mkt på cykeln, fram och tillbaka, kanske, jag vet inte. Imorn får det bli ett benpass, och då hoppas jag att jag är laddad till 1000 för då ska det bli tugnt. Har jag tur så mår Daniel lite bättre och kanske ska pallra sig till gymmet, då får han vara med och pusha.

Jag är lite besviken på gårdagens pass; triceps + vader. Jag fick ingen riktig kontakt i triceps när jag körde. De sista triceps passen har varit så tråkiga, motivationen är liksom inte där. Jag vet inte varför, jag har alltid tidigare tyckt om att köra just denna muskel trio. Jag försökte iaf kämpa på och köra så tugnt jag kan, men med försiktighet pga av att jag har alltid haft ont i vänster armbåge vid triceps övningar.

Jag körde iaf;
-pushdowns
-dips i maskin (fast bara med en vikt platta.. snart så går jag på de riktiga grejerna)
-omvända enarmspushdowns
-tricepspress över huvudet med hantel

-stående vadpress
-sittande vadpress

När jag tränar med Daniel eller en kompis brukar jag försöka mig på dips på riktig ställning, men jag är för svag, lr så väger jag för mkt..? det går inte så bra när jag är själv iaf. Så tills jag blir starkare, lättare och med bättre teknik så får jag hålla mig till maskinen... ;)

Vadpasset kändes jätte bra igår. Jag tog i så att det sjöng om det. Jag gjorde rekord på båda övningarna, nästa vecka blir det att öka lite yttligare=0) Men jag är besviken på att jag inte har någon särsilld träningsvärk idem idag. Troligtvis kommer det imorn, det brukar komma 1-1,5 dygn efter passet. Det är bara att vänta o se.

Igår kväll var det mys hos Tobbe & Nina. Grabbarna grillade kyckling (vitvinsmarinerad, som jag hade gjort) och lövbiff med mozarella light imellan. Färskpotatis i ugn, sallad och tzatziki. Hur gott som helst. Jag älskar sommaren!! Sen såg vi på film och mumsade på naturella cashewnötter.

Nu är det dax att rycka upp mig och försöka få nånting gjort här hemma innan det är kväll igen.


Inga kommentarer: