05 april 2010

Bland det godaste jag vet...

Jag tycker om att avsluta dagen med en mumsig kvällsmat i lugn o ro. Nu sitter jag själv hemma smuttar på en kopp grönt te och en underbar blandning av keso, kaseinfluff, färska jordgubbar, blåbär & hallon. Jag älskar det!!
Idag har jag kanske inte varit den mest effektiva, men det är ju röd dag, så lite vila är man väl förtjänt av?! Har iaf hunnit med två maskiner tvätt, en maskin disk, håller just nu på och bäddar rent, varit ute och powerwalkat 2x5 km (till o från gymmet) + att jag körde ett pass på gymmet, rygg + baksida axlar.
Jag kan konstatera att 5 km power på rullgrus innan ett gympass var inte det optimala för mig idag..väl framme hade jag nästan pump i biceps...Yes I know, jag är nog lite udda, haha. Men när jag går pendlar jag en del med armarna vilket gör att jag på nåt sett spänner armarna statiskt typ hela tiden...Jag fick till ett hyfsat pass iaf. Efter gymmet blev det dush och över gården till Nina och en timmes massage. jätte skönt, tack Nina!
...................................................................................
Dagens middag som jag slängde ihop på tre minuter innan jag skulle över till Nina förut.
Sallad, en makrillburk + lite räkor. Gott gott gott! Enkelt och nyttigt!Just nu fick jag ett mess på mobilen...säger bara jiiipiiiiii. Valborg är nu spikad...vi åker norröver till min darling nr 2......;o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag vet att du skrivit det förut men hur göru ditt fluff :) ser så saaatans gött ut!

Anonym sa...

Åhh! Detta undrar jag med :) Tell Us please!

Millan sa...

Anonym:
Det är satans gott:D!!
Ja, jag har skrivt flera gånger om hur jag gör fluffen.
Skrolla ner och titta till vänster under "Etiketter" & "Fluff" så har du några beskrivningar där...Lycka till!
Kram