13 april 2010

En bra tisdag

En härlig dag håller nu på att avslutas...jag ligger just nu i sängen med minidatorn, satan va smidigt att kunna ligga i sängen, titta på Seinfeld och sammanfatta dagen.
Jag började morgonen med den dagliga morgonpromenaden tillsammans med Gulli. Kan man få en bättre start på dagen än att promenera i ett härligt vårväder? Knappast!
När jag kom hem var det frukost, dusch och lite städ innan Malin och lilla Livia kom förbi på en fika. Så underbar liten tjej, på fredag blir hon tre veckor gammal, hon är jättesöt & underbar!!!
Dagens mellis innan vi skulle till Erica & Danne och grilla ikväll.
Kokt ägg, avokado, räkor, purjo, pärltomater & keso.

Vi brukar göra så att vi tar med oss det kött som vi vill grilla, så får alla det som de vill ha;o)
Jag älskar att grilla kyckling, så självklart marinerade jag lite till mig. I två olika smaker,
1:a:
Soja, balsamvinäger,skivad vitlök och skivad chili. Man behöver inte ha massa olja eller absolut inte massa färdiga marinader och liknande på flaska, det går att få jättegott ändå:D
2:a
Soja, balsamvinäger, thai krydda och extra ingefäraJag hittade nån thai krydda som jag var tvungen att prova. Jag gillar ingefära så jag hade i lite extra, yammi yammiie!
Men kryddan var STARK!!

Jag älskar hemmagjord guacamole.
Avokado, lök, vitlök, sambal, lime & lite kesella + salt o svart peppar
Mixa med satvmixer, volá!!
Hm mmm, Var är min kvinnliga sida?? Kolla hållningen ;o)
Haha, mitt favorit ställe vart jag än är: KÖKET!!!Grillmästaren!!Mina underbara kycklingspett med champinjon, rödlök och paprikaDaniel nöjde sig med nötburgare och ryggbiff Nu är det natti natti. Om 8 timmar ringer klockan och jag ska upp o hoppa i promenadskorna.
PUSS!!!

1 kommentar:

Johanna sa...

Hej,
Har följt din blogg ett tag. Väldigt inspirerande, både mat och träningsmässigt, och dessutom rolig att läsa! Testade precis en av dina marinader i detta inlägg och det blev supergott! Så tack för inspirationen :)
Hälsningar
Johanna