25 april 2010

Jag överlevde...

Årets första löppass!!! Jag är verkligen ingen marathon löpare, utan nöjde mig med 1,5 km powerwalk först sen blev det 4 km jogg. Riktigt skönt. Hade lust att ge upp ngr gånger, men jag bet ihop och sprang vidare pga av alla aggresioner o skit jag hade i kroppen. Nu känns det faktiskt lite bättre.
Svettig och knallröd;)
Nu ska jag packa ner träningskläder i väskan samt min frukost för jag ska med till Daniel gocarttävling o hejja!!!

5 kommentarer:

FitnessDesi sa...

Skönt att se att jag inte är den enda som blir tomatröd i ansiktet när jag springer ;) Bra jobbat!!

Anonym sa...

Hej!!

Tänkte höra om du har nåt bra tips på vad man ska köpa för pulsklocka? Helst inte alldeles för dyr.
Tack på förhand.

Tove sa...

Hihi, kul att se att det finns fler än jag som får en "spännande" rödaktig nyans i ansiktet efter ansträgning! Tyder ju ialla fall på att man inte legat på latsidan utan kämpat!! :) Snygg headerbild på dig! Tack för fluffreceptet!

CARRO sa...

Visst är det härligt att komma igång med säsongens löpningen igen, även om det gör ont och är jobbigt de första gångerna ;o)

Bara att bita i och köra så det ryker ;o)

Ha en bra kväll!!!

Millan sa...

Jag har alltid tidigare avskytt min röda eldiga färg i ansiktet, men nu är det bara att gilla läget; That´s ME!!! Jag tycker om att ta ut mig när jag tränar, och varför ska inte det få synas oxå...:)
Mitt mål o vision är inte att bli nån löptjej, det är fortfarande gymmet som är mitt andra hem, men ibland kan det vara skönat att variera powerwalken med lite jogg.
Jag använder mig inte av någon pulsklocka och har ingen erfarenhet av dem heller så jag kan tyvärr inte rekomendera någon. Jag vet att Fitness Lina (www.linajohansson.blogspot.com) använder pulskolocka, fråga gärna henne.
Trevlig valborgshelg på er tjejer!!!