03 april 2010

GLAD PÅSK

Hur underbart är inte vädret idag?? Jag tog en härlig morgonpromenad i morse, 23 grader isolen. det är vår i Norrköping idag, HÄÄÄÄÄÄRLIGT!
Efter prommisen fixade jag iordning en god o mysig påskfrulle till min älskling och mig.

Nu är det påskafton och då SKA man äta ägg...detta hysteri om att äta, koka, måla och allt man ska göra med dessa vita protein bomber.. Jag äter ju ägg varje dag så det känns inte så speciellt viktigt idag. Lite äggvitor blev det iaf till frullen.
Bland det godaste som finns. Massa nyttigheter och bra proteinkällor!Liten mumsig påskmacka!!
Ett kilo räkor skalade jag till våra mackorAv ett kilo blev det bara så lite kvar:(Daniel kom så lycklig och fin med min påskpresent... Jag var säker på att jag skulle få en hundvalp;) Såg ut som det när han kom med en låda och en gammal kökshanduk över....Men i lådan låg en ny träningstopp!!!Detta är världens bästa sporttopp, jag verkligen ÄLSKAR den!!! Har sedan tidigare en vit och en svart, men behöver snart byta ut dem;) Vill nu bara ha en i rosa och ljusgrön till våren...

Nu är det dusch som vanligt, sen ska vi ut till min mamma på middag. Vi har bestämmt att strunta i den traditionella påskmaten...blir lite lax och ägghalvor till förrätt och till varmrätt blir det ist äta helstekt oxfilé, pressad potatis och mammas kantarellsås;o)

Gotti gotti:X

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är sjukt mycket snyggare i lite ljusare hår som du har på senaste bilderna. Ditt ansikte och dina ögon kommer mer till sin rätt. Borde inte frissan se sånt? Fast du kanske verkligen ville ha mörkt hår. Sen har jag ju inte sett dig i verkligheten men som skrivet: oerhört mycket snyggare som du har det nu.

Kramar

Maria

Anonym sa...

Hej!
Har sett att många plockar bort gulan i äggen, varför? Är det pga kalorimängden eller av någon annan anledning?

Millan sa...

Maria:
Tack elller??! Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka din komentar...antingen att jag ser ut som stryk i mörkt hår och nu i ljust helt ok, eller att jag är snygg i mörkt MEN ännu snyggare i ljust, hahaha!! Skoja bara, Tack för komplimangen!
Jag är född blond igentligen, men började färga håret för många många år sedan och trivs grymt bra i det mörka. Men nu till våren ville jag prova att vara ljus igen.
Kram

Anonym:
Det är oftast pga av kcal mängden men även för min del att jag inte tycker om torra, hårdkokta gulor. Millan