19 april 2010

Laddar

just nu inför gymmet...
Det är så jäkla jobbigt och jag blir så trött av att inte göra någonting... Hellst av allt skulle jag vilja lägga mig på soffan o titta på en film just nu, men jag vet ju att jag knappast blir piggare av det.
Så upp o hoppa, tio höga hopp en ordentlig klapp på kinden, en koffeintablett och lite kreatin så ska nog vikterna flya på gymmet...not;o)
Det kommer gå så kalajsit bra tror jag.
Nu är det tyvärr slut i mitt glas, slurpppp sa det bara idag. Det nya proteinet var riktigt gott. Vassle med blåbärssmak, sojamjölk och en näve frysta hallon, oh la la.
Ladda ladda laaaada....

3 kommentarer:

sophia sa...

Inspiration till tusen :)

Sara sa...

Det där såg riktigt gott ut! Måste fråga, du äter inte så mycket fett va? tänkte eftersom du använder mycket äggvitor och kesella på mackan osv. ska man göra så om man vill bygga muskler men inte lägga på sig fett?

Millan sa...

Sophia:
Tack gumman :D

Sara:
Jo jag äter faktiskt en hel del fett, men jag väljer o prioriterar mina fettkällor. Jag äter lax/makrill nästan varje dag. När jag steker ägg äter jag oftas 1-2 gulor (+ massa vitor), jag gör salaldsdressing på olivolja, avokado i sallad är en favorit oxå, jag äter även en HELDEL nötter, skulle nog kunna äta ett kilo varje dag tror jag men begrensar mitt intag till ca 30g. Jag älskar nötfärs och oxfilé vilket oxå innehåller fett.
Fett är jätteviktigt, för att kunna bränna fett, hålla imunförsvaret i gott skikt och för muskeluppbyggnaden bör vi äta ca 20-30% fett varje dag. Självklart ifrån bra och nyttiga fettkällor.
Hoppas du blev lite klokare på mitt något så snurriga svar:D
Kram