20 april 2010

Solig o fin tisdag

Idag har jag fått chansen att umgås med min fina och underbara guddotter Elina ensam i ett par timmar.
Vi åkte till Färgargården och gick en runda vid åbackarna, det var verkligen underbart o mysigt väder.
Tjohooo, en hel formfranska med rostbröd gick åt under dagens utflykt ner till strömmen och fågelmatning. Inga små bitar heller, Elina bjöd på skiva efetr skiva...Vart alla änder hade tagit vägen vet jag inte, vi såg mest bara till skitmåsar, eller jag menar fiskmåsar o några kråkor/skatorMan blir själv ganska fikasugen av att ha bjussat alla fåglarna på fika...När brödet var slut ville Elina bjuda fåglarna på banan.
Fåglarna blir nog bara rädda om du ska springa o jaga dem med en banan sa jag åt henne.....då var hon smart och gömde sig bakom en stolpe och bara höll fram bananen.
Sötnos, ingen fågel var sugen på banan idag...
Efter fågelmatningen o promenaden åkte vi till denna "lilla" godisaffär.
"- Millan jag behöver den här", sa Elina till en stor godiskorg i affären. Inte -"Jag vill ha den" utan istället, "Jag behöver verkligen den..." Barn är så underbara o söta ibland.
Hmm, 70 på en 50 väg.....foten på bromsen så all sand o grus bara for under bilen.
Farbror blå stod så fint gömd bakom en buske nedanför en backe, med sitt skjutinstrument. Tror att jag lyckades komma undan med min tvärbromsning, puh;) En fin och skön vårdag ute i naturen!!

...........................................................

Tre stora gäspningar inlädde mitt benpass idag. Hur fasen ska detta gå tänkte jag?? Men efter liggande bencurl och sittande bencurl piggnade jag till och var lagom varm i kläderna. Som nästa övning körde jag benpress, ojojoj då rann svetten till o med. Puh, jag avslutade med benspark. Kanske inte gjorde några PB idag men jag tog ut mig och det är iaf det viktigaste för mig!

Medans grabbarna "Piff, Paff o Puff", alias Daniel, Tobbe o Marcus gick in i omklädningsrummet och poserade, spännde, klämde eller vad de nu gör tillsammans så hann jag riva av 32 minuter på trampmaskinen.

Det gick nästan att krama ur mina kläder när jag kom hem. JAG ÄLSKAR ATT SVETTAS NÄR JAG TRÄNAR!!! Det är så skönt, då känns det liksom att jag har kämpat som faan :D

Nu ska jag äta fluff med kesella o bär!

4 kommentarer:

Julia sa...

Härligt med ett svettigt pass! :)

Anonym sa...

Är lite nyfiken på vad det där fluffet är för något som du ofta äter till keso,kesella o bär? Gillar när du skriver mycket om recept på nyttig mat. Jag vill gärna äta bra mat men ibland är fantasin dålig, då är din blogg helt fantastiskt bra för inspirationen.. Hälsningar Zandra

Ebba sa...

Svettas är underbart. =) Det SKA man ju göra när man tränar tycker jag ;D

Mamma Fia sa...

Vilka underbara bilder på dig o Elina!! Och så mysigt ni har tillsammans. Det är bra praktik...Pussen //Mamma