07 april 2010

En arbetsdag i hemmet..

Idag har det varit fullrulle. Började morgonen/förmiddan med en prommenad på ca 8 km tillsammans med Gulli. Mysigt att ha nån att tjattra med, visst går man inte lite effektivt och snabbt...men iblan för man tänka på det sociala och mysiga oxå.
Trots att jag inte har något jobb att gå till just nu så fylls mina dagar utan några som hellst problem iaf. Storstädning i garderoberna, tvätt och rensning bland handdukar, gardiner och lakan. Massor har åkt i soporna, skönt det är att kaska gammalt skit.
..................................................................................................
Kontoret ser ut som en tvättstuga...Och där försöker Daniel sitta och jobba;)Just nu ser det ut som kriget här hemma, men det kommer bli fint när jag är klar!Strykjärnet har gått varmt idag, massor gardiner har lagts upp och strykts...
Detta lita fix måste väl vara bland det smartaste som finns! Bara att stryka på, klippa av och du har gardinen i perfekt längd utan att ta fram symaskinen! Kan det bli smidigare och bättre. Myskläder och osminkad: That´s ME!!
Lite matlagning har jag klämt in i dagens schema oxå. Marinerade kycklingdelar i soja, balsamvinäger, vitlök, grillkrydda och pepparmix.10 minuter i ugnen, 275 grader på grill
Supermumsigt!
Underbara grönskaer i ugnen med massa flingsalt
Nu är det time for coffee!!

Inga kommentarer: