22 april 2010

Mysig och trevlig kväll

Nyss hemkommen efter en sen kvällsshopping med Erica på invigningskvällen av Nya Hageby Centrum. Mycket folk, Mycket att titta på, Mycket köer, Mycket av allt!!! Och Mycket trevligt!!!
Blev inte så mycket shopping, men lite iaf...
Efter shoppingen började det suga i tarmen och vi provade Kvantums lilla bistro. Helt fantastisk service, personalen var underbar. Detta avslut på en trevlig kväll gjorde hela kvällsshoppingen perfekt!
Erica mumsade på en toast med kantarellerOch jag tog någon grillad macka med kyckling och pesto. Det ser inte så spännand eut på bilden, men det var jättegott!
Den lilla röda geggan i hörnet längst ner var så jäklagott, så jag var tvungen att fråga vad det var...Tomat Chutney!
Supergott!!!Vi lyckades flirta till oss att få köpa varsin burk med denna goda tomat chutney och vi fick då även med en varsin annan burk ifrån det Gotländska sortimentet. Detta kallar jag service! Tummen upp för killarna på Ica Kvantums Café & Vinbar! Denna goda chutney finns att köpa inne på Kvantum för 39 kr och passar perfekt till grillat eller stekt kött & kyckling. Ni måste prova!Utan att vi beställde in så serverade de oss stenugnsbakat bröd med massa flingsalt och olivolja på, o jag som avskyr bröd...NOT ;oEfter maten blev det en liten espresso så att jag inte somnade över bardisken..
Tack snälla Erica för en trevlig och mysig kväll!!!
Innan jag ska krypa i kojs och krama kudden ska jag få lite fotmassage i soffan av Daniel :X

2 kommentarer:

Marie Pettersson sa...

ååh så mysigt!:)

Erica sa...

Tack själv gumman för en jättemysig kväll! Det får vi göra om snart igen, men som sagt då tar vi CYKELN!:-) Puss puss