14 maj 2008

Hungrig...

Känner mig nöjd med dagens axelpass. Efter tre föreläsningar på H&M och en runda på stan var jag både trött och hungrig. I dag var första dagen som jag kände mig hungrig mellan måltiderna. Vet inte om det kan ha att göra med att jag kör mer cardio nu än tidigare?? Troligtvis vill kroppen ha lite mer energi än den får. Men det kan den glömma, för förra veckan stod vågen still och det är inte ok, så den här veckan blir det lite tuffare...

Visst är det konstigt vad man anpassar sig...
...Många åker buss/bil till jobbet. På sin höjd tar de sig ut på en promenad max två gånger på en vecka och tycker att de är jätte duktiga. Visst är dom det, om det är vad dom har som mål, och är ute efter att bara röra på sig för att må bra. Alla är vi olika och måste hitta nåt som man tycker passa för var och en.

Men jag kan sitta så här på kvällen, klockan är 22.27 och känna mig riktigt rastlös för att jag "bara" har gått min morgonpromenad på 43 minuter, cyklat 5km till jobbet, tränat ett pass på gymmet och cyklat de 5km hem igen. Så som min dag såg ut i dag är ungäfär så som mina dagar brukar se ut. Någon gång i veckan lägger jag även till cardio efter gymmet och ibland cyklar jag till skolan 2x8 km. Men av någon underlig anledning så tycker inte jag att det känns som att det faktiskt är träning i varje promenad, cykling och gympass. Det är bara nåt jag gör för att jag tycker att det är så Otroligt roligt!!!

Hur kan folk tycka att det är tråkigt att träna, när man vinner så mycket på det?!


Nu är det dax för lite kvällsprotein; kesella, funlight, vaniljprotein & hallon. God natt på er :x

Inga kommentarer: