17 maj 2008

Resorb

Ikväll är det födelsedags fest hos Lena. Jag har precis kommit hem efter en runda på cykeln efter att ha uträttat några ärenden innan kvällen; bolaget & apoteket... Idag blev det vila ifrån träningen, både då det gäller gymmet och morgonpromenaderna, jag var så trött imorse, efter att ha somnat ifrån delar av hockeyn igår. Fick lite träning på cykeln iaf (till o från affären hihihi)


I väskan finns mycket smått och gott. Tacka vet jag ryggsäcken när jag är ute och cyklar. Då jag både saknar pakethållare och cykelkorg.

Jag ska ta det väldigt lugnt ikväll, men jag är lite sugen på vin, så jag tänkte prova att blanda vin med sprite för att försöka spä vinet så blir det inte att jag dricker så mycket. Jag var även förbi bolaget och köpte på mig nya Resorb. Jag bara älskar dem. De är ett måste de få gånger jag dricker. Jag vågar nästan lova att när jag vaknar imorn så känner jag inte av nån bakfylla. Nu är det dax att hoppa in i duschen, och försöka göra mig lite party snygg, det var riktigt länge sen nu. Vi får väl se om jag lyckas... Vi hörs imorn, Skål & hej så länge!!!



Inga kommentarer: