14 april 2009

180 kg!!

Benpasset som jag skulle köra igår blev tyvärr inställt. Jag hade helt glömt bort att det var annandag påsk och att det var begrensade öppettider på gymmet.
Det efterlängtade benpasset blev ikväll ist. Jag var sjukt taggad, det fanns ingenting som skulle få stoppa mig. Efter att ha spanat in alla snygga ben i Varberg så var suget enormt stort;)

Jag började med liggande bencurl följt av sittande som kändes jätte bra. Min tredje övning var benpress. I love it, Det är en av mina favorit övningar, jag tycker om att få ta i ordentligt och det måste man ju verkligen i den, annars kläms man ju ihop.. ;) Jag började värma på 90, 110, 140 det kändes skit bra, jag gjorde en 12a på 140 och höjde till 160 där jag gjorde en 6a. Eftersom jag kör själv tror jag att jag fegar lite, hade jag haft någon med mig som kunde stötta och hjälpa så hade jag nog klarat nån/några fler men jag gjorde iaf rekord, en 2a på 180kg i benpress!!!
Jag är nöjd! Jag körde några högrepare i knäböjen (har lite problem med ländryggen så jag vågade inte lassa på så as tungt) avslutade dagens pass med tre set benspark. Benen skakade ordentligt när jag hoppade upp på cykeln, men det var riktigt skönt att få trampa ur benen på de fem km som jag har hem.

Jag hade träningsvärk i baken innan jag började mitt benpass, efter gårdagens 1,2 mil. Igår tog jag ju morgonprommis, långrundan innan frukost och kors i taket så fick jag med mig Daniel up på en kvällsprommenad när det inte blev nån gym träning för min del. Och det händer aldrig att Daniel går med mig. Men vi gick fem km. Det känns i gluteus idag. Jag vet att jag är otränad, hihi:D

Jag saknar den formen som jag hade i december.....

4 kommentarer:

Daniela sa...

Hej! Hittade dig op Angelicas blogg (http://angelico74.blogspot.com/)

Ville bara säga att din blogg är jätte bra! Jag har nyss själv startat att träna =)

Ha det bra!

/Daniela

Anonym sa...

hej tjejen. Tack fr dina kommenrarer! Jag kan bara säga desamma! Så otroligt kul att lära känna dig och Denice! Ni är ju 2 toppenbrudar!!
Jättekul där bakom scenen:)
Otroligt bra stämning bland alla tävlanden och personalen:)

Kör på nu så ses vi snart!!
Kram Sofia

Julia sa...

Älskar också ben - särskilt benpress :) Grymt kul med PB oxå! Har ben på schemat idag ;D

ha en underbar dag tjejen!

Millan sa...

Daniela:
Tack!
Stort lycka till med träningen. Millan

Emma:
Din stackare, ben som är så roligt. Jag har själv lite problem med ryggen, men den övningen funkar jätte bra för mig:) Millan

Sofia:
Det samma, det var jätte roligt att vi fick chansen att lära känna varandra back stage:0) Du var skit snygg! Lycka tillmed träningen nu och hoppas du lyckas hålla dig ifrån alla förkyldningar & sjukdomar nu när kroppen "slappnar av" lite. Kram kram

Julia:
Jag har haft en toppen dag idag, passade på att gå en runda på lunchen i det fina vårvädret.
Hoppas ditt benpass gick bra!
Kram