06 april 2009

Kesellaröra

Igår var det dax att fixa veckans kesella röra. Den här veckan blev det en blandning av jordgubb & topisk frukt. Jättegod blandning.

Jag har fått en hel del frågor på vilken kesella jag äter?
Och om det finns några större än de 250 g som finns på ica??
Jag köper för det mesta min kesella på Lidl. Det är nästan exakt samma näringsvärden i dem som i arlas.
Lidls är dubbelt så stora (500g) och kostar runt 11kr.
När jag väl handlar passar jag på att köpa ordentligt, jag är inte på Lidl var o varannan dag o shoppar;)

4 kommentarer:

Johanna sa...

Jag kör också på Lidls! Den är super! Förresten, kan jag länka till dig så jag lättare hittar hit? är trogen läsare, men har väldigt krånglig väg hit just nu! =)

Millan sa...

Johanna:
Självklart får du länka;)
Kram på dig

Bella sa...

Hej Millan!
Jag undrar varför alla som tränar äter kasella? Jag har tittat på innehållet på kasella och innehållet på tex Lättfil. Det är knapp någon skillnad förutom att kasella har mer protein. Är det därför du äter kasellan istället?
Mvh/Bella

Millan sa...

Bella:
Kesella har ett väldigt högt protein innehåll och är på så sett väldigt bra om man tränar mycket, men även perfekt till "otränande" människor oxå då det är både ett gott och mättande mellanmål.
Att måna äter det just på kvällen innan läggdax är för att proteininnehållet är ett långsamt protein (kasein) vilket gör att det tas upp av kroppen under längre tid, vilket är bra för muskelnedbrytningen under nattens "fasta" + att man inte är så vrålhungrig när man vaknar på morgonen. Prova gärna, du kommer med stor sannorlikhet att falla dit du oxå, för det är mumma;) Millan