23 april 2009

Kesella!!!!

Äntligen har kesellan på Lidl kommit hem. I drygt två veckor har det varit helt slut och när jag ringde till kundtjänst i tisdags kunde hon inte svara på när de skulle få hem, men nu har (lr hade)de kommit. Mamma köpte en halv låda och jag köpte de resterande 12 burkarna...Hade det funnits fler hade jag köpt på mig fler, jag är livrädd att de ska ta slut igen,hihi. Nu har vi 4 kg fördig kesellaröra som står i kylen och väntar på att ätas upp, mums.

3 kommentarer:

Kakan sa...

Haha jag har 6 fina burkar i kylen också :) Riktigt gott är det och billigt som fan. Den tar slut så fort i affären tycker jag :O

Riktigt trevlig blogg du har må jag säga :) Fina bilder också!

Anonym sa...

HAHA, jisses amalia snacka om udda beroendeskap ! kesella ? nyttigare än godis och går att blanda med det mesta .... jag antar att det kunde varit värre.
säg sanningen nu, du köpte så mycket kesella för att du tar dig kesella bad på helgerna, lägger ner massa i badkaret och så intalar du dig själv att det är bra för huden, hehe.

/Markus

Millan sa...

Kakan:
Tack snälla du;0)
Visst är den kesellan minst lika bra som arlas....och betydligt billigare. Det gäller att bunkra upp när de väl finns hemma i butiken, jag vet att det är stor åtgång på den av alla mina vänner oxå, haha. Trevlig helg!

Markus:
du verkar ha fattat galoppen precis. Att smörja in sin kropp med kesella är prima för för spänsten i huden, jag gör det varje söndag kväll efter att ha badat i ett varmt grönt te bad;0)
Trevlig helg