03 april 2009

Helene Ahlson

En av de snyggaste bodyfitness tjejerna jag vet är underbara Helene Ahlson.
Besök gärna Lifeportalen och hennes sida, där ni kan läsa om hennes väg till Grand Prix i Varberg nästa helg och inte minst tävlingen i Oslo denna helg.
Det finns massor av annan bra och intressant läsning!!!

Stort lycka till gumman!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!

Är en 26-årig tjej som precis börjat läsa din blogg, gillar den jättemycket och får massor av inspiration av att läsa den. Har varit lite lätt överviktig i nästan hela mitt liv och nu äntligen gått ned i vikt, har tidigare tränat i perioder men nu hållit i med träningen i ett halvår då mest kondition typ spinning, löpband, trampmaskin men nu även börjat styrketräna. Tränar ca 4-5 gånger i veckan och då varannan gång styrketräning med både fria vikter och maskiner. Kör då igenom hela kroppen med styrka. Har nu ca 5 kilo kvar till målvikt, väger 59 kilo o är 162 cm lång. Har nu stått still på vågen jättelänge, typ fastnat i en platå. Har du nåt tips på vad jag kan göra?
Äter kombinerat GI metoden och viktväktarna, räknar points och äter mycket proteiner med grönsaker och långsamma kolhydrater.
Tack än en gång för en superbra blogg, gillar verkligen dina recept och har nu börjat för första gången med kesella, har inte ens tänkt på att det fanns innan jag lästa din blogg :-)
Hälsningar Jenny

Pernilla Pramberg sa...

Oj trevlig blogg du har! =D Jag är en ännu mindre tjej som vill bli stor..;)

Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh Pernilla

Millan sa...

Jenny:
Jag blev jätte glad att du har hittat hit och tog dig tid att skriva till mig. Välkommen;)
Du skriver att du tränar 4-5 ggr/v och varannan gång gym/cardio, vilket innebär ca 2 gympass o 2-3 konditionspass, eller hur? Jag vet precis vad du menar när du skriver att du har hamnat på en platå, kroppen vänjer sig med den träningsdos och kosthållningen. Man behöver göra nåt för att shocka kroppen..
Det jag skulle rekomendera är att lägga på 1 gympass till och 1-2 konditionspass extra (tex morgon prommenader eller att köra ett cardiopass direkt efter avslutat gympass.)
Jag vet ju inte hur mycket/lite mat du äter så jag kan inte säga att du ska äte mindre, för ibland kan det vara just det som är problemet...att man äter för lite under en längre tid vilket gör att kroppen vill spara på den lilla energin.
Men som du äter, dvs mkt protein och kolhydrater med lågt GI är jätte bra.
Två andra JÄTTE VIKTIGA faktorer som man inte tänker på som är mycket avgörande för formen är: SÖMNEN & STRESS. Försök att sov 8 timmar varje natt och tänk på att inte "stressa runt" i onödan.
Lycka till!
Vill du ha lite mer tips & idéer får du gärna maila mig så får vi se vad jag kan göra för dig:) //Millan

Pernilla:
Tack!
Vi "småtjejer" får kämpa tillsammans, hihi;) Millan