29 april 2009

Frukosthandling...

Jag störtade upp straxt efter sex för att hinna göra mig iordning och fixa frukost innan jag skulle skjutsa Daniel till jobbet, för jag behöver bilen idag. Men när jag var som mest effektiv sa Daniel att han lånar sin mammas bil ist så jag behöver inte sjutsa honom.
När jag väl skulle ha sjutsat honom skulle jag passa på att handla lite inför valborgs middagen imorn, men eftersom affärena inte öppnar förrens 7.00 så gjorde jag matlåde frukost, två mackor + keso.
Lite knöligt med gröt, stavmixer, frusna bär och preoteindrink under armen, så det fick bli två smörgåsar ist. Men eftersom jag inte behövde störta iväg så sitter jag nu och äter min frulle iköket. Straxt åker jag iväg och handlar så att jag får det gjort, ingen idé att dra ut på det. Jag ska bjuda på "Nyttig & hälsosam frukost" på min LIA plats imorn då det är min sista dag, *snyft*.

Dagens frukostmackor, "fröig" med sallad, kokt äggvita och räkor + en tråkig skinkmacka;)

Daniel var iväg och spelade golf igårkväll så jag hade lite kvalitétstid för mig själv, det är riktigt skönt ibland. Då gäller det att lyxa till det.....

1/2 kilo räkor, muuuumsLite annat smått o gott fick vara med för att fylla ut kostcirkeln lite

Igår var det vila ifrån träningen, skönt. Jag känner mig ganska mör i kroppen, känns att jag har börjat kunna köra lite mer o tyngre nu. Kroppen behövde den vilan igår, idag blir det ett pass på eftermiddagen när jag kan klämma in det i mitt schema....

Efter handlingen ska jag förbi Proteinfabrikken och fylla på med lite mer tabletter.... I eftermiddag ska jag även iväg och fixa naglarna, jiippii.

Hela kvällen kommer bestå av frukostplanering och förberedelser inför morgonbitti.

Nu är mackorna slut, jag är mätt o glad och har bara en halv kopp kaffe kvar som ska ner innan jag kan ge mig av!

Jag vill ha sol idag, Kram på er alla!

Inga kommentarer: