Som jag har längtat efter denna pannkaka när jag var i Thailand.... Proteinpannkaka och kesellaröra längtade jag hem till;)
Sen vi kom hem i måndags har jag redan hunnit med att få i mig tre ugnspannkakor..=0)
De är såå goda.
Igår morse gjorde jag den lite matigare, jag hade i lite kruskakli.
Bra med fibrer för magen
Den här gången blev den inte alls så "fluffig" som jag brukar göra den.
Jag hade i 4 vitor + 1 gula. Jag brukar bara göra på 4 vitor och vispa dem till ett hårt skum vilket gör den hög och luftig. Men den var god ändå.
4 vitor
1 gula
1/5 msk sötningsmedel
ngr droppar funlight
20 g vanilj vassle
1/2 tsk bakpulver
10 g kruskakli
Vispa allt tillsammans med elvisp.
Rör ner hallon & blåbär (eller självklart valfria bär)
ca 6 minuter i ugnen på 250 grader
Jag åt denna pannkaka kall tillsammans med 1/2 hackat äpple, 1 hackad kiwi & lite kesellaröra.Pannkakan kan ätas både varm och kall, varför inte göra på kvällen och äta till frukost, eller kanske ta med sig som mellis??
På kvällen passade jag på att rensa i skåpen bland alla lådor, burkar och shakrar, gud va mycket matlådor som saknar lock....vart tar alla dessa lock vägen?
Det blev en rensning i proteinskåpet oxå, blev en del protein som vi kan ge bort som vi inte äter av längre och en del åkte i soporna. Va skönt det är med lite inventering av skåpena imellanåt;)
2 kommentarer:
Har fortfarande inte testat din pannkaka, kanske får bli ett projekt nu när jag är sjuk =)
Ebba:
Det tycker du måste prova. Krya på dig så att du snart kommer ut i det fina vårvädret=0) Kram
Skicka en kommentar