02 april 2010

Lååångfredg

Nu är håskhelgen här igen. Känns inte som om det var så länge sen dat var jul tycker jag..Veckorna och månaderna bara springer iväg. Vilket innebär att det snart är sommar :) Vilket jag är superglad över, jag längtar ihjäl mig!!

Igår hann jag med en hel del, tack vare att jag äntligen har lyckats komma tillbaka i Svensk tid:D På fm åkte jag och Daniel till Hageby centrum, han tog Ica jag tog Lindex. Jag är älskar att gå runt och titta på dessa underbara små bäbiskläder, hur otroligt gulliga som hellst. Det slutade iaf med att jag köpte två body, en mjukisbyxa, ett par tights och en klänning till Malins lilla bäbis som vi var och hälsade på vid lunch. Hon var helt otroligt underbar, jag hade inte mod till mig att ta med mig hem...jag var jäkligt frestad till det men tror Malin hade blivit lite ldesen då;)
Efter lunch och mys åkte vi till gymmet där armarna tog ut sig + 20 min på crossen.
Full speed hem för dusch, fix och matlagning, Daniel var kock igår, KORS i TAKET!!
Maten åkte ner i en påse och vidare till Danne & Erica. Tro inte att vi är smidiga när vi ska ses och äta tillsammans...
Jag o Daniel åt vår medtagna lassagne, Danne åt sina hemmagjorda "frallor med köttfärs o ost i" tillsammans med potatissallad, Erica, Jimmy & Sandra åt sushi...det gäller att tillfredsställa allas smaklökar:o)
Efter ngr koppar kaffe och massa prat så kom vi hem nån gång runt ett.
Va härligt det är med en väl utnyttjad dag!
Daniels goda lasagne:
Nötfärs 7%, champinjoner, lök, massa vitlök, sambal & basilika, varvat med färska lasagneplattor, keso och ostsås.
Den kanske inte ser så läcker ut, men det var supergod!! Tack för maten älskling:X
Idag ska jag ta migner till stan för att köpa present till Daniels syster Linda & Casper som fyller år på söndag, ska även få in ett träningspass under dagen. Ska jag kunna njuta av påskens all mat är det till att röra på sig innan...annars blir det inget mums. Jag tror dock inte inte att jag kommer få något påskägg..?vem skulle jag få det av isf? Det är väl bara barn som får? För att vara på den säkra sidan att inte stå utan imorn får jag nog köpa ett till mig själv.....;o)
Nu är dte dax för dusch!!

2 kommentarer:

Denicé-Fitness sa...

Önskar dig en mysig påsk min kära!
Ps. Uuunderbart att vi är team mates igen hos TOP FOOORMULA! Gött! Ds.

Millan sa...

Denicé:
Tack pullan! Vi är o kommer vara det bästaste teamet:)Du, jag och ett toppengäng med grabbar!!