17 juli 2010

Blommor

Regnet öser just nu ner och det åskar och blixtrar som tusan..jag vet inte vad vi ska göra av den här dagen?? Jag är sugen på att ge mig ner på stan och fördriva några timmar i butikerna, men Daniel är inte så sugen på att ge sig ut i detta vädrer, han ligger hellre framför dumburken och glor..jag gillar inte att ligga i soffan o glo på tv flera timmar..jag sitter hällre framför datorn hos Er ist ;o)
På torsdag är det dax för mormors begravning och jag sitter nu och letar efter blommor till kistan, men det är mycket svårare än man kan tro, det finns så otroligt mycket vackra arrangemang. Vilket gör det betydligt svårare för mig som lider av beslutsångest..
Jag hittade två helt olika arrangemang som jag skulle kunna tänka mig till min kista den dagen då det blir aktuellt.. Vackert hjärtformad full med röda rosor, påminner mycket om min brudbukett. Och denna var ju lite rolig, full med blommor tillsammans med purjo, morötter, lökar, svoykål mm. Väldigt orginell och jag blir nästan glad när jag tittar på den..

(Blommorna är ifrån Vitaduvan.se)

Inga kommentarer: