25 juli 2010

Lider hamstrar av bullemi??

Bilder ifrån gårdagens grillmys hos Danne o Erica!!
Fint uppdukat inför vår grillafton tillsammans med våra goda vännerPastasalladMelon o fetasalladGottiga tillbehörMedans grabbarna skötte grillningen..(kanske inte sina finaste kläder på sig, eller iaf inte Daniel, hans "fin tröja" åkte av inför grillningen..)..fixade Erica inne i tvättstuganMina GrönsaksspettErica o barnen hade varit på Cloetta och handlat på sig choklad så det hette duga..ingen var lyckligare än jag!2 glas vin o större mängd choklad slank utan några som hellst problem ner i mig igår efter maten;o)Barnen hade fått en varsin liten pälsbeklädd varelse som de så sött hade döpt helt själva, Hamsteri Hamsteri och Pläcki Fläcki tror jag de hette ;o) Hur gulligt är inte det?!
Lider hamstrar av bullemi?
Den här lilla sötsaken hoppade upp i sin lilla matskål satt i den och nästintill hysteriskt moffade i sig sin mat.....Och sprang sedan direkt över till sitt hjul och sprang några varv... för att sedan återgå i språng till matskålen igen och upprepade hela mat-o-hjul processen x-antal gånger..?
Är det det som kallas tvångstankar???...............................................
Jo just det måste tilläggas, igår när vi åkte hem var det så jäkla snorkallt o regnigt för att vara mitten av juli så stjärtvärmen åkte tom med på i bilen hem. DET ÄR INTE OK!!
..........................................
Efter gårdagens moffande med allt onyttigt och gott så blev det en go o fräsh fruktsallad till frukost med mina självklara favoriter 2 x K, Keso & Kesella Idag har jag varit skittrött o slö, vaknade av att svärmor knackade på fönstret vid 10.30..frukosten åts i soffan framför Formel 1 och ett avsnitt Poker...
Klockan var nästan eftermiddag när vi bestämde oss för att försöka få ut något av dagen..massa olika butiker besöktes ihopp om att hitta den perfekta grillen (för det är ju verkligen perfekt grillväder idag..not) och nya möbler till våran terass..nja, vi hittade kanske nåt, men inget som vi tyckte var perfekt. Det är bara att fortsätta leta..
Efter rundan i butikerna åkte vi till gymmet, eftersom min syster älskar att träna ben så tänkte jag vara lite snäll o vänta med min benträning för att köra den tillsammans med henne. Så det blev 40 min på trampmaskinen + en sol för mig idag.
Nu ska vi över till våra favvogrannar Tobbe o Nina för att grilla på deras grill, eftersom vi inte har någon;o)
Puss på er!

4 kommentarer:

Christian sa...

Åh, melon och feta sallad låter väldigt intressant.. fungerar det bra ihop melonens sötma kombinerat med fetaostens sälta? Tänkte passa på att fråga om det är ok att länka till din blogg från min amatörmässiga träningsblogg? :) har lagt till några av mina favoritbloggar. Ha det så länge!

Anonym sa...

Lider hamstrar av bullemi? nej, det stavas nämligen bulimi. har inget att göra med bulle!

john sa...

Undrar just varför det alltid är mannen som står bakom grillen? Jag tror nog att kvinnan förmodligen skulle lyckas bättre. Då slog det mig helt plötsligt då du skrev att tröjan åkte av. Förmodligen är det p.g.a. att kvinnor inte vill få fläckar och dessutom så får man ju som man möjlighet att spänna sig lite när man har grillolja över hela magen. :)

Millan sa...

Christian:
Självklart får du länka till mig!!

Anonym:
;o) hahahaaa. Ibland kan faktiskt felstavningar bli ganska roliga...skulle kunna vara BULLEmi.. Tack för rättningen.

John:
Det där med fläckar och lukta grillos har du lite rätt i...jag fixar gärna ALLT annat än att grilla!