22 juli 2010

Morsning

Nu är det dax för morgonens promenad innan dagens schema sätter igång. Jag har en hel del att hinna med innan 12..Jag ska baka till begravningen idag, jag ska göra mig iordning och framförallt prova gårdagens inköp av kläder då jag insåg att jag inte hade någon passande svart klänning...just det, måste leta i garderoben efter ett par skor som passar mina svullna sommarfötter oxå ;)
Puss på er

3 kommentarer:

john sa...

Snowjoggings passar de flesta fötter och är riktigt töjbara :). Tyvärr saknar de pronationsskydd vilket gör att många efter ett tag trampar väldigt mycket inåt :D

AKP sa...

Hur lång promenad tar du på morgonen??
ÄLSKAR din blogg :D

Millan sa...

John:
Det är mycket möjligt att de kanske inte är de bästa för fötterna, men jag har sååå otroligt många sneakers så jag byter varje dag, jag hoppas inte att det är någon större fara för fötterna;)

AKP:
Ohhhh TACK!!
Det kan variera på hur mycket tid jag har, som minst går jag 40 minuter och har inga problem att knalla dryga timmen. Jag går aldrig längre än 90 min, tycker inte att det är det optimala. Har jag så mycket tid över delar jag hällre upp promenaden på två rundor, ex morgon o kväll.
Kram!