10 februari 2010

Nytt Fluff

Jag köpte och tänkte prova ett nytt märke att göra fluff på... Det yrde av detta finfiltrerade pulver i hela köket när jag skulle fylla på min burk...

Inget vidare bra fluff fick jag till av det, men det var gott iaf;o)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Måste bara fråga. Vassle protein kan man ta det under dagen även i fall man inte har eller ska träna. Tacksam för svar.
Ha en bra dag!
Kram

Millan sa...

Anonym:
Abolut kan du ta en vassledrink under dagen som ett mellanmål, det fungerar jättebra! Oavsett träning eller ej;)
Lycka till,
Kram!

Anonym sa...

Tack för ditt svar. Får passa på att fråga om du kan rekomendera annars lite hur du tycker man ska ta proteinpulver. Såg att du har casein på morgonen är det bättre än vassle?

Millan sa...

Anonym:
Igentligen tycker nog jag att vassle är bättre på morgonen ist för kasein. När man vaknar har man ju inte ätit på flera timmar och då är vassle bättre för att snabbt få ut energi i musklerna. Men jag är torsk på "fluff", därför äter jag det till frukosten.
Jag tar några Amino X och BCAA+ piller tillsammans med frullen och därifrån får jag lite vassle, ;o)
Kasein är främst optimalt som nattprotein innan läggdax samt som mellanmål då man vet att det kan gå lång i mellan måltiderna. Efter ett träningspass är vassle ett måste!
Hoppas du känner dig nöjd med mina svar,
Millan

Cathrine´s blogg sa...

hej hittade dun blogg och har tittat på den nu i 1h ; ) Tränar nu 3 veckan på gym och allt detta vad man skall äta är så nytt så jag vet ingenting vad man skall äta eller dricka och när, suck. Försöker hitta ngn som kan hjälpa mig...? Tränar 5 gånger i veckan 30 min spinning och 40min tygnder. Vill ha smal med lite musklig kropp. väger 63 kg och är strax under 1,60. Har gått ner i vikt -7 kg med lchf som jag slutat. hoppas jag får hjälp av dig , kram

Millan sa...

Cathrine:
Skicka ett mail till mig så ska jag försöka hjälpa dig;o)
Kram Millan