27 maj 2010

B-MAX

Jag tänkte införa "veckans vara", eller "veckans tips".
Där jag kommer presentera en produkt som jag gillar eller själv är lite nyfiken på ifrån ifrån TopFormulas stora sortiment!!

.......................................................
Denna vecka vill jag lyfta fram denna produkt:

B-Max är en sammansatt blandning av alla B-Vitaminer som vi behöver.

B-Vitaminer är bra och behövs bla. för ett starkare och friskare hår, starka glänsande naglar och fräsch hud. Samt för nybildningen av blodkropparna.

Jag har alltid haft torra och sköra naglar som jag aldrig lyckas få att växa, de spricker och går av innan de har vuxit utanför fingret. Nu har jag ätit B-MAX i ca tre veckor och jag har nog Aldrig haft så starka och hårda naglar som jag har nu, de är tom ganska långa på naturlig väg (utan gelé och förstärkning) jag vill bara hoppas, och tro att det är tack vare B-Vitaminerna, vet inte vad det skulle kunna vara annars..

..............................................................

Lite info ifrån www.topformula.se
- Ger starkt och glänsande hår och naglar samt fräsch hud
- Viktigt för ditt mentala välmående
- Krävs för blodbildning och antikroppar
- Nödvändigt för nervsystemet, minnet och balansen

I B-max ingår alla olika B-vitaminer som du behöver, flera B-vitamin har en dokumenterad effekt på hår, hud och naglar. Flera B-vitamin, bland annat B6 (pyridoxin) och folsyra (B9) är viktiga för nybildandet av röda blodkroppar, detta syresätter din hud och ger den en frisk och fräsch färg.

B2 (Riboflavin) spelar stor roll för dina naglar men är även bra för håret, huden och ögonen. B3 (niacin) vårdar om huden, naglar och hår och B5 (pantotensyra) krävs för att hud, hår och slemhinnor ska fungera normalt. PABA (ibland kallad B10) hjälper ditt hår att behålla sin naturliga färg samt håller din hud smidig och ger ett skydd vid solexponering. Biotin fördröjer att håret grånar.

Det finns många olika typer av B-vitamin som var och en har sin speciella funktion men samverkar med varandra. Många gånger är det bäst att få alla B-vitaminer serverade på en gång så att kroppen själv kan tillvarata det B-vitamin som kroppen har behov av.

B-vitaminer som grupp är speciellt viktiga för till exempel enzymers funktion i kroppen, för hormonbalansen, för nervsystemet, matsmältning, blodbildning samt förbränning och omsättning av kolhydrater, fett och proteiner. När man ”går på högvarv” förbrukar kroppen extra mycket B-vitaminer. Även under graviditet, amning och p-pilleranvändning ökar behovet av B-vitaminer.

Inga kommentarer: