11 maj 2010

Fat Burner

Jag tänkte införa "veckans vara", eller "veckans tips".
Där jag kommer presentera en produkt som jag gillar eller själv är lite nyfiken på ifrån ifrån TopFormulas stora sortiment!!

.......................................................
Denna vecka vill jag lyfta fram och presentera Fat Burner!!!
Jag har använt denna produkt i ca två veckor och tycker att den känns riktigt effektiv och bra. Jag har provat ganska många olika fettförbrännande produkter genom åren och tycker att denna tillhör de bättre.
Detta är TopFormulas storsäljare, nästan var o varannan kund beställer denna burk och den är den billigaste fettförbrännare jag har sett på marknaden, endast 99kr.
Denna produkt har många bra egenskaper bla:
- Ökar snabbt din förbränning och reducerar kroppsfettet
- Ökar Din metabolism dvs ämnesomsättning
-Ökar Din mättnadskänsla & dämpar sötsuget
-Du blir pigg och ger ökad energi

Detta kommer ifrån TopFormulas produktinfo:
TopFormula Fatburner är marknadens mest kraftfulla fettförbrännare som snabbt hjälper Dig att nå Din målvikt. Fatburner minskar Ditt sötsug, verkar fettförbrännande samt ger Dig kraftfull energi - du känner av effekten nästan omedelbart.

TopFormula Fatburner innehåller även antioxidanter som i kombination med en sund kost och träning kommer att ta Dig till Ditt livs form.

TopFormula Fatburner innehåller flera mycket starka växtextrakt, som tillsammans ger dig en lättare viktminskning. De effektiva växtextrakten (hallonketon, capsicum annuum, piperine, panax gingseng samt grönt te) ger i kombination ökad ämnesomsättning och minskade hungerskänslor.

För de som är intresserade och vill läsa mer om de specifika ämnena kommer lite fakta här:
Hallonketon är ett av växtextrakten, som har en unik förmåga att öka kroppens ämnesomsättning och fettnedbrytningen genom att öka frisättningen av fett från fettcellerna. Hallonketon är kemiskt sätt mycket lik de aktiva ämnena i capsicum, som även det ingår i TopFormula Fatburner.

Capsicum annuum-extrakt är ett extrakt från kajennpeppar som verkar hungersdämpande. Pepparextraktet ger även en ökad kroppstemperatur samt större blodtillströmningen till kapillärerna. Det ger en ökad energiförbrukning som i sin tur ger en snabbare viktminskning.

TopFormula Fatburner består även av Piperine-extrakt, som utvinns ur svartpeppar. Flera studier visar att Piperine är en effektiv fettförbrännare samt att den ger en ökad effekt för kroppen att ta upp de övriga växtextrakten i TopFormula Fatburner.

Förutom ökad fettförbränning och dämpade hungerskänslor är det viktigt med extra energi under en viktminskningsperiod. Av den anledningen ingår grönt te med ett naturligt grönt te-koffein samt Panax Gingseng i TopFormula Fatburner.

Grönt te är en kraftfull antioxidant, som ger en ökning av ämnesomsättningen och kan även påverka kroppens reserver av fett. Grönt te ger även en ökning av adrenalinet och dess naturliga koffein ger ork och energi. Koffeinet ökar och förlänger även det gröna teets fettförbränning.

För att effekterna av koffeinet ska öka ytterligare består TopFormula Fatburner av Panax Ginseng. Dess uppiggande verkan på kroppen gör att både den fysiska och psykiska prestationsförmågan ökar.

Rekommenderat intag:
1 kapsel, 3 gånger dagligen, 30–40 minuter före måltid. Intas med ca 3 dl vatten.

Förpackning: innehåller 90 kapslar

7 kommentarer:

Tove sa...

Tack för tipset! Är själv lite skeptisk till fettförbrännande produkter...men ska prova :)

Millan sa...

Tove:
..det var så lite så ;o)
Det är verkligen en bra produkt,Lycka till!!
//Millan

Anonym sa...

Hej, blev nyfiken på Fatburner :)
Du skriver att du har testat många olika fettförbränningsprodukter, men vilka fatburning produkt tycker du är den allra bästa?

Tack för en super bra och inspirerande blogg :)
/Anna-Lena

Millan sa...

Anna-Lena:
Tack! Jag har under så många år provat och fastnat för olika märken och produkter i olika omgångar. Just nu måste jag säga att jag verkligen gillar Topformulas Fatburner, jag tycker den är effektiv och funkar bra på mig.
Millan

Fatburner-lover :) sa...

Jag har kört Fatburner ett bra tag nu och jag tycker att den verkligen är kanon. Mest märkbart på mig är att jag inte är lika hungrig! Och om jag jämför med andra fettförbrännare så tycker jag inte att jag blir lika stissig och skakig av Fatburner som jag blivit av andra liknande kosttillskott! Helt grymt =o)

/Åsa

Millan sa...

Åsa:
Va roligt att du oxå gillar Fat burner, det är även en av mina favoriter. Jag håller med dig, jag känner av att min kroppstemp går upp och att förbränningen optimeras, jag är som du skriver inte alls lika hungrig, tar jag ett par piller på morgonen kan jag (om jag skulle tillåta mig att inte äta) vara hungrig först på eftermiddagen.
Fortsätt kämpa på!
Kram

Anonym sa...

hejsan stan vilken bra blogg du har verkligen inspererande:)
jag överväger att börja med fatburner men nu vet jag inte om du har koll men påverkar det brösten mycket? alltså kommer dom förvinna, bara bli mindre eller förblir dom opåverkade?
nu låter jag säkert som en idiot men jag är helt ny på sånt här, men som sagt tack för en kul blogg ialla fall:) mvh Tora