07 maj 2010

Fredagspumpa

Nu är det dax för veckans sista gympass, vet inte riktigt hur det kommer att gå...bra hoppas jag. Har träningsvärk i hela kroppen men ett armpass går nog att få till iaf;)
Jag grundar just nu med min favorit...MINTCHOKLAD, Denicé, du hade rätt den var riktigt god!! TOM med vatten :D Självklart måste FB uppdateras så att "alla vet vart jag är de närmsat 2 timmarna..."
Mummmms filibabba

Endast 199kr på www.topformula.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vill tacka för en inspirerande blogg! Tänkte testa Topformula proteinet, är det någon spec smak du rekommenderar? :) tänkte även fråga fall det är någon stor skillnad på effekten om man köper kreatin i tablettform ist för pulver? har du testat topformula märket i kreatinet?

Ha en fin dag! hoppas du kan ge mig lite tips, testar fortfarande runt bland protein sorterna och ser vad man fastnar för :)

Mvh Lizette

Millan sa...

Lizette:
Tack snälla du!!
Mina personliga favoriter i vassle proteinet är Mintchoklad & päron/vanilj, jag älskar dem. De är riktigt goda.

Det finns 2 olika kreatinsorter i TopFormulas sortiment; Kreatinmonohydrat i pulver för 129kr & Pro Kreatin i kapslar för 169kr.
(http://www.topformula.se/produkter/gym_traning/prestationshojare/49227__kreatin_monohydrat_-_topformula/)

(http://www.topformula.se/produkter/gym_traning/prestationshojare/49472__pro_kreatin_ceem_-_topformula/)

Jag personligen föredrar då kapslarna. De är smidigare att ta med sig till träningen,de binder ingen vätska, man slipper dricka den inte så goda "drycken" och har ingen uppladdningsfas. Jag röstar på Pro Kreatin!
Gå in o kika på www.topformula.se.
Lycka till,
/Millan