20 maj 2010

Nu är han full igen...

..Auberginen alltså :)
Köttfärsfylld aubergine med grönsaker och keso, tillsammans med sallad o pestokesella.Mina nya skärbrädor kom idag till användning. Jag är nog inte riktigt som alla andra, jag älskar att köpa och fixa prylar till köket :D Att köpa en ny potatisskalare, rivgärn eller stekpanna kan värkligen göra min dag! Dagens träning gick bra, inget super duperpass, men dagen började med en lätt cykeltur till jobbet vid 7 imorse (ca 1mil) jobbade till dryga 17 vidare ner till stan o gymmet där dagens pass bestod av biceps o triceps...dips idag igen tjooohooo. Upp på min härliga tvåhjuling och trampa de sista 5 km hem innan dagen avslutades med kvällsmat på altanen.

Nu är det bara lite nattprotein som väntar och sen är det läggdax.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser så sjukt gott ut! En fu fråga, är man hela auberginen? alltså skalet också? :D Som du märker har jag aldrig ätit detta :)

Sonja sa...

haha, nej du, jag är av samma slag. skulle shoppa i en riktigt köksäffar timmar efter timmar...

Ting sa...

Hej,

Vad har du köpt din rosa shaker? Den var kanonfin, och jag älskar att köpa på mig fina träningsprodukter. :-)

Annars en kanonblogg, hittade den nyss! Vilken insperation :)

Mvh
/Ting

Nina sa...

TJA BRUTTAN!
Håller tummarna för dig o din dröm! ;)
Vad sägs om morgonpromenad o frulle ihop nästa lördag, med mig o Tobbe? Vi åker till Lin.k vid 10 så det blir tidigt i så fall. Men vill ni sova så kan vi ta det en annan dag! Bara ett förslag!
Kram

Sofie sa...

Pestokesella? :) låter smarrigt, får man be om receptet?

hlsn Sofie

Natalie sa...

Hej, har en fråga hörde att du förra tävlingen inte hade äta dagar? Var inte det tungt att bara äta ren dietmat så länge?

Mvh Natalie

Satu sa...

Dina matbilder skulle lätt vinna 1:a pris om de fanns en passade tävling :) Love them! Man blir totalt galet hungrig när man kikar in här hahah

Millan sa...

Anonym:
Japp, hela auberginnen används. Se till att skölja av skalet inna du tillagar den bara. Lycka till!

Sonja:
Visst är det underbart!!

Ting:
Välkommen till mig o min värld! Roligt att du hittade hit och att du gillar min blogg. Min rosa shaker är ifrån Smart Shake som går att köpa lite överallt. Titta in på www.smartshake.com och titta på återförsäljare. Lycka till!!

Nina:
HÅll alla tummar du kan, inom kort avgörs min framtid...du vet vad :)
Jag följer gärna med er på morgonprommis...Kram

Sofie:
Du behöver inget recept...
-Kesella
-Pesto (röd eller grön)
-ev lite salt o svartpeppar. Enklare än så kan det inte bli, och supergott!

Nathalie:
Jag hade fridagar fram till när det bara var 8 veckor kvar till tävling. Då drogs de in, det var faktiskt inga problem. Visst var Jag sugen på en god middag på lördagarna, inga sötsaker och skräp dock, vilket var bara bra. Men när jag hade kämpat så hårt o länge och målet bara kom närmre o närmre så var det bara att bita ihop och köra!!
Plus att jag försöker att inte äta "tråkig" dietmat, utan försöker alltid att göra en god och festlig måltid av det enklaste enkla..

Satu:
TACK TACK TACK!!!!
Åhh va snäll du är. Som du vet och märker så ÄLSKAR jag att laga god o fin mat. //MIllan