08 september 2009

Då var det klart, morgon cardion är nu avklarad!
Jag var inte så sugen på att ge mig ut i mörkret o knalla, så det blev trampmaskinen istället;)
Nu väntar min keso + bärblandning!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

FRA JEBY (http://byejeanette.blogg.no/):

Får en type du er.. jeg må faktisk le. Ler høyt med meg selv nå. For jeg er sånn i sjokk over deg din luring! tenk at jeg forelsket meg i deg, som liksom skulle være så over ordentlig , stabil og skikkelig. og ble rasende på meg for bagateller i forhold til dine bragder. Stor og sterk som du skrev du var i bloggen min, " jeg er en stor og sterk mann som kan ta godt vare på deg" og jeg bet jo på!

Mens alt jeg kan se for meg akkurat nå mens jeg sitter her og ler, er en super stressa Anders som flyr rundt i Oslo med disse to tlf sine med hundre jente navn på , med meldinger i øst og vest, og tar med seg damer sent på kveldstid på kontoret sitt og koser seg, mens lille forelskede Jeanette sitter på hotell rommet og venter på at drømmemannen hennes skal komme hjem,- For Anders skal jo jobbe sent, og Jeanette må jo bare lære seg og vente... .. ha ha.. vet du hva Anders! ? Man kan ikke annet enn å le! hvor mange andre blogger har du skrevet i ? Fikk du napp der også? Travelt sentralbord?
sjekket opp nye damer på en sex messe mens du serverte meg løgner som at du var hjemme og slappet av, jeg skjønner du har det travelt " på jobb" meget travelt ! ikke bare selger du forsikringer i øst og vest , men du selger deg selv til alle damer som tar vel imot også.

Jeg kan ikke unngå skrive dette innlegget om deg, da du garantert har prøvd å sjekke opp enda flere jenter rundt omrking i blogger på nettet og live rundt forbi. Så nå er dere avdvart jenter. Så da kan dere ta deres eget valg hvertfall. Føler meg nesten pliktig til å advare resten av Norge om deg Anders.

Denne kjærlighetssorgen gikk hvertfall veldig raskt over, til fordel for avsky for deg , og jeg håper du også forstår , at det ikke var det smarteste trekket du gjorde og involvere meg i dette virvaret ditt av damer. Men noe godt kom det ut av det hele, masse nye flotte damer med enda større pupper enn meg selv du har badet i , og nå skal jeg ta alle damene dine selv, så kan du sitte der med skjegget i postkassen og føle deg som kongen på haugen av kvinner og som kaptein K og stresse deg rundt på nye jaktmarker, for nå er sex festen din over anders.

Så, moralen er : Dont play games with a girl that can play better .... OG jo større biff du treffer, jo større problemer vil du garanert møte på ;) dette har vi nå erfart ;) .

jeg melder meg herved UT av dette "miljøet" og inn i normale menn og jenter miljøet. så får du kose seg alene Mr sensitive. ;)

Skal unngå legge ut noe bilde av deg eller etternavn, selv om dette hadde vært vel fortjent.

Millan sa...

Var det där inlägget verkligen menat till mig? Förstår ingenting. =)

Areyanna sa...

Duktiga du!!! Yeey hurray idag har jag med varit på morgoncardio aka powerwalk=) wooohooo=) Have a great day sötnos!! Ps hur lång är du?<3<3<3

Millan sa...

Areyanna:
Tihi, tack!
Jag är 158 cm kort;o)
Trevlig helg, kram!