09 september 2009

Makaroner med smör,

grillat vitlöksbröd, thai mat, choklad, glass, potatisgratäng, men framförallt är jag sugen på KEBABRULLE!!!
Usch va jobbigt det är att ha så kraftigt sug o längtan efter det så förbjudna. Idag är nog den första dagen på den här dieten som VILL ha, & vill ha NU satt in. Jag har varit lite små hungrig hela dagen men så otroligt sugen på skit nu ikväll. Saken görs ju inte bättre när jag varje kväll cyklar ifrån jobbet till gymmet passerar jag 3 pizzerior. Åhh, va gott det skulle vara med en liiiiten tugga bara...eller nae kanske inte. Risken är att man bara vill ha mer o mer o mer eller så får man bara avsmak för skiten hellt o hållet.
Det är lika bra att bara strunta i det och äta en liten räksallad för ovanlighetenns skull, hahaha;) ett litet vitlöksbröd till kanske??? ehh, nae, inte det inte.

6 kommentarer:

Märan sa...

Tro mig, det är inte äns SÅ gott, det är faktist SKIT äckligt. Fifan!
Det är bara för att du ligger på ett kcal underskott som du TROR att du vill ha massa SKRÄP. Det är den enda enkla anledningen... Kämpa på gumman. Kram

Sashli sa...

Hahaha gud vad du är härlig tjejen!!
Som en med dietande stackare så kan jag erkänna att du är inte ensam :D

Nu kämpar vi på!!
:D

Denicé-Fitness sa...

Du, när jag bodde i Norrköping å B kom å hälsade på på hlegerna så gick vi aaaaalltid till ett hak där dom har väääääääärldens godaste kebabrullar! Å då e jag inte den som vill ha sånt när jag är sugen, u know me, men faaaaaaaaan va goda dom är där,å stora å asgod vitlöksås på! Dit SKA du å jag gå när vi båda slutat med diet.

Millan sa...

Märan:
Jag vet att det är kcal undeskottet som spökar...MIllan

Sashli:
Vi får kämpa på tillsammans!!! Millan

Denicé:
Darling, i december kommer du hit så vi kan äta keeeeeebab;o)
Puss

Marie sa...

Men vad strongt av dig att stå emot alla de där godsakerna som du längtar efter! Du måste vara väldigt motiverad. Trevlig blogg du har.:)

Millan sa...

Marie:
Tack! Ja, lite stolt är jag nog allt över mig själv;o) Men jag ÄR motiverad, längtar och ser fram emot mitt mål med spänning..Millan