05 januari 2009

Danne & Erica mot toppformen!

Våra goda vänner Erica & Danne har bestämt sig för att de närmsta 8 veckorna satsa stenhårt på kost, och träning. De tränar inte nåt särskillt idag och äter det som faller dem i smaken. Danne hoppar gärna över lunchen om det är mycket att göra på jobbet och mellanmål vet han inte riktigt vad det är.
Erica älskar godis, kakor och sötsaker. Hon går gärna och småäter i kaklådån då hon är hemma med barnen. För att skölja ner sötsakerna tar hon gärna både ett och två glas coca cola. Regelbundna måltider är inget som Erica håller sig till heller.

2 janurai började deras diet och resa emot en snyggare strandform. Deras mål är deras kommande Thailand resa i mars.
Med min och Daniels hjälp tävlar de mot deras två kompisar om vem som kommer gå ner mest i vikt.
Danne satsar verkligen stenhårt; gymträning, cardio och regelbudna måltider. Proteinpulver är redan inhandlat och gainer är på G. Danne har riktig gott in till 110% för det här, det är jättekul att följa.
Erica därimot har börjat lite försiktigare. Hon ska inte sats lika strikt som Danne, hon vill mest ändra och förbättra hennes livssituation och vardags betéende när det gäller bla läsk och godisbegär. Och få iordning på mat rutinerna.
Några gympass i veckan och en del powerwalks kommer det nog bli iaf framöver (hoppas jag).

Det bästa var när jag & Erica åkte iväg till Ica Kvantum igårkväll kl 21 för att handla lite frukt, grönt, keso & kesella. Erica letade kryphål i dieten redan......Hon fick upp ögonen för de sockerfria tabletterna. Hon såg sin chans att kunna frossa i dessa om sötsuget satt in. Det gäller att köpa på sig ordentligt, eller??

Det ska bli spännande att följa och stötta er under de kommande veckorna.
Lycka Till!!!

2 kommentarer:

Erica sa...

Haha... du är inte klok du;-) Men tack... tror jag;-) Puss<3

Millan sa...

Erica: =0)