25 januari 2009

Sen söndags frukost

Proteinmumma;
vaniljprotein
mjölk
björnbär
hallon
blåbär
rostade pumpakärnor


Lite väl sent att äta frukost nu kanske?? Men ibland är det skönt med sovmorgon.




Igår var vi på födelsedagsparty, Dannes 30-års fest. Jättekul, bra musik (Debbi & Lasse spelade live) god mat och dricka. Jag älskar kalla bufféer. Jag åt mångder av ananas, jordgubbar, kiwi, kyckling, skinka och ett o annat kex med brie;) Det blev inte så mycket dricka för min del, desto mer för Daniel. Jag nöjde mig med vin till maten, en drink och ett glas vin ifrån baren. Känns bra idag, att vakna pigg och glad. Idag måste vi städa och fixa lite här hemma för om vi har tur så kommer vår nya soffa den här veckan.



Gårdagens ryggpass känns ordentligt idag, känner även av benen ifrån fredagens pass, eller kan det vara all buggandes igår, hihi??? Jag är grymt dålig på att dansa pardans, men ibland får man ställa upp och bjuda på lite underhållning på dansgolvet. Synd bara att killen jag dansade med var en aning förfriskad och slängde mest runt mig som en blöt vante över dansgolvet... Men kul hade vi iaf.


Daniel ligger fortfarande och sover, vet inte när han har tänkt att krypa ur sängen. Men jag tycker att det är väldigt skönt att vara själv uppe på morgonen, jag gillar lugn och ro och bara kunna strosa runt och ta det lugnt. Min egna tid på morgonen är värdefull!


Nu tror jag att brödet i ugnen börjar bli klart. Jag har exprimenterat lite med ett grovt bröd nu på morgonen, ingen lugn o ro när det är helg inte, snarare tvärt om:o)

Jag lägger upp receptet lite senare om det blev bra.

Inga kommentarer: