23 juni 2009

LAX stund

Daniel mumsade i sig två laxmackor till kvällsmat..

..och jag åt en helt underbar sallad på grilladlaxfilé, grillad broccoli, grillad blomkål, grillad paprika, kokt äggvita o lite keso och massor av Wasabi sesame krydda + flingsalt!!!!
Jag bokstavligt talat slickade tallriken...så gott var det.


När jag kommer hem brukar jag ställa upp altandörren, tycker om att nuta av den friska luften. Några minuter efter att jag hade öppnat dörren hör jag ett plingande....och igenom köket och vidare in i vardagsrummet springer en katt...Hjälp Daniel skrek jag. Jag är ganska rädd för katter och framförallt främmande som är vilse i min lägenhet. Daniel lockade på den och bar ut den. Han var inte så farlig, han var ganska gullig, men han skrämde livet ur mig;)
Senare på kvällen satt han i vår soffa utanför köksfönstret o tittade in.
Jag försöker att inte vara till besvär eller göra det till en så stor grej när vi är bortbjudna till vänner o familj på middag och jag inte "kan" äta deras mat. Jag har alltid med mig ett likvärdigt allternativ eller gör det bästa av det som bjuds... Vi var hos Erica o Danne i söndags och de skulle käka grillat o potatissallad + bernaisesås, vilket inte jag ville ha, så jag hade med en säker favvo=)
Kräftsallad med ägg o keso.
Imornkväll efter jobbet ska vi till Sara o Micke o grilla. Då tar jag med mig en fläskfilé och en sallad så får vi se vad de andra flonsar i sig:)


Det gick jätte bra att träna imorse på bara frukosten, visst blev det mycket packning, men det var skönt att bara kunna cykla hem direkt efter jobbet vid 19.20.
Jag hade tänkt och såg fram emot en skön kvällspromenad innan kvällsmaten, men jag har haft ont i magen hela eftermiddagen o kvällen. Det börjar släppa nu:( Jag vet int evarför det hugger och magen svullnar upp som en ballong.
Jag led av dessa kraftiga magbesvär för några år sen, men har nu varit fri ifrån dem i ca 2 år, (peppar peppar). Jag hoppas på en bra morgondag.
Imorn slutar jag tidigt, kl 17 jiipppii!!
Jag ska gå en snabbis på stan när jag slutar o innan vi ska till Micke o Sara. Och förhoppningsvis har jag med mig ett efterlängtat köp hem...:0)
Jag ska försöaka svara på era kommentarer imorn. Nu är det dax att fixa mat o mellislådor och frukost inför imorn. Och all min packning måste packas upp.
Just det, fläskfilén måste oxå marineras.
Puss på er!!!!

4 kommentarer:

Jossan-Wellness by me! sa...

Hej tjejen.

Hoppas de är ok att jag länkat:O)

Kram och ha en underbar dag

Lina Sirén sa...

Du har en sån härlig blogg vännen! Man bara dregglar av all god mat du fixar med ju, hihi.
Hoppas att du hinner njuta lite av sommarvärmen!
Massor av kramar till dig gumman!

ann sa...

ser gott ut, men varför äter du inte äggulan? den innhåller väl mest näringsämnen?

Millan sa...

Jossan:
Självklart är det okej. Jag länkar till dig, ska bara se om jag har uppdaterat o ändrat till din nya adress..annars ska jag fixa det;)
Trevlig helg, Kram!!

Lina:
Tack sötnos:)
Idag sk ajag njuta lite av sol o värme innan jag börjar jobba. Trevlig helg, Stor Kram!!

Ann:
Det är mumsigt. Visst har du helt rätt, det är massor av proteiner, och andra viktiga näringsämnen i äggulan, men jag väljer att bara äta vitan, dels för att jag tycker den är mycket godare men även för att spara på kcal, jag lägger hällre dem på nåt som mättar mer ;)
Millan