02 juni 2009

Ring o klaga!


Det lönar sig att ringa o klaga när man inte är nöjd.

Innan vi lämnade Göteborg igår kväll hämtade vi hem lite thaimat som vi åt hemma hos Kenna. Jag beställde nån rätt med blandade grönsaker, kyckling och cashewnötter. När jag öppnade upp min låda finns inte en enda kycklingbit!? Jag blev genast på dåligt humör och började sura...grabbarna delade med sig av kyckling ifrån sina lådor så det blev jätte bra tillsist, men va sur man blir när man öppnar och det viktigaste saknas. När vi hade ätit upp ringde Daniel till restaurangen som vi hade hämtat maten ifrån och informerade dem om den saknade kycklingen. Detta resulterade i att vi var välkomna att hämta en ny låda.
Perfekt, en ny låda som jag har mumsat i mig till lunch just nu. Och denna låda var FULL med kyckling, locket gick nästan inte att stänga. Det räcker tom till två lådor, tack för det;)

4 kommentarer:

zandra sa...

Härlig blogg :)

Millan sa...

Zandra:
Tack!!

Danielle sa...

Du har så himla fin kropp! Hur länge har du tränat och hur ofta tränar du? Precis som många tjejer har jag bara kört passträning förut men har precis börjat gymma på riktigt och känner mig riktigt peppad när jag läser din blogg. Fortsätt så!

Millan sa...

Danielle:
TACK!!! Kul att du blir peppad av min blogg;)
Jag har styrketränat sedan 2002. De första åren körde jag väl inte så extremt noga och tänkte inte på kostens betydelse fullt så mycket som jag gör nu.
Jag har väl tränat seriöst i 4-5 år. Jag tränar just nu gym 5 ggr/v och morgonprommenader när jag är ledig eller när det finns tid på morgonen. Jag har aldrig varit intresserad av grupppass....Välkommen in i hantlarna och stängernas underbara värld;)