25 juni 2009

Mina underbara vänner

Som alltid så springer klockan iväg och det är knappt att tiden räcker till nåt.... Jag kom nyss hem efter en ganska lång dag, började med ett bra biceps + axelpass, vidare till jobbet där hela Norrköping befann sig på just H&M tror jag.
Det har varit skitmycket folk idag. Det märktes att det är löning för alla (utom mig idag...jag fick NOLL:- på min lönespec....tur att jag är gift, tihi:D) + att vi har stor rea i butiken oxå, massa stök o bök.
Jag kände att jag behövde skämma bort mig lite idag för att jag är så jäkla bra. Jag sprang ner på Stadium för att köpa ett linne som jag har spanat på så länge men kännt att jag inte har haft råd....men idag tänkte jag att den ska jag ha!

För en gång skull hade jag turen på min sida, den var med på deras REA, jippii! Så självklart köpte jag linnet i två olika färger, det slank även med ett annat träningslinne samt en hoodtröja. Alla fyra var självklart ifrån min favvo NIKE.
Detta köp gjorde min dag, jag är så glad:D!!!!!! Jag har inte sagt nåt till Daniel än, hahaha;o) (Jag lägger ut bilder imorn.)

Efter jobbet åkte jag till Proteinfabrikken och träffade Anders Lundgren + en annan man som var där men en massa matnyttig info och intressanta saker och presenterade dem för oss....

Nu måste jag få lite mat i magen, det var typ 100 timmar sen jag åt nåt och jag ska försöka slänga ner lite smått o gott i en låda som jag kan äta till lunch imorn. Sen är det bara att duscha och bums ner i säng!! Jag börjar jobba kl 7 imorn, klockan ringer vid 5.... och ska vara grymt pigg o laddad för ett benpass imorn eftermiddag har jag bestämmt mig för!

Jag ber om ursäkt för att jag inte hinner svara på era kommentarer ikväll (heller) men imorn LOVAR jag att svara på dem!
Stor Kram till ER alla!!!

3 kommentarer:

Denicé-Fitness sa...

Full rulle på dig gumman!
Hoppas du hinner få liiiite semester också, det förtjänar du =)
Kul att du gillade spikmattan. Den är HEEEELT underbar. Har sovit som en gudinna varje natt(utom 2) sedan jag börjat använda den =)
Stooooor kram till dig!

Suzan sa...

jag älskar också nike!!!

Millan sa...

Denicé:
Alltid full rulle;)
Tyvärr har jag inte någon semster alls i sommar.... Vi ska väl försöka ta någon dag här o där och försöka utnyttja och ta vara på min få o lediga helger.
Spikmattan är helt fantastisk!!! Jag har somnat på den varje kväll sen jag köpte den. Trevlig helg!
KRAMAR

Suzan:
Visst gör NIKE snygga o sköna kläder, passar mig perfekt. Trevlig helg på dig gumman, Kram!