08 juni 2009

Varför känns det så fel?

Idag kändes det skit när jag skulle till gymmet. Vet inte varför??? Jag har ju haft vila ifrån gymmet i fyra dagar nu och borde vara laddad och sugen. Men jag var totalt omotiverad idag när benpasset väntade. Inte nog med att motivationen var nån annan stans så har jag fortfarande känningar och ont i ländryggen. Så ett lätt och tråkigt benpass blev det ikväll efter jobbet, bläää.

Morgonprommenaden var jätteskön i allafall skön. Jag älskar att komma ut på morgonen innan jobbet, jag vaknar till mycket fortare och bättre, kroppen vaknar liksom till så fort jag hoppar i mina walking skor. Det är ett stort + med att jobba i butik, jag börjar oftast inte före 9.45, så prommisarna blir inte så extremt tidiga, skönt.
Till kvällsmat blev det en enkel röra; räkor, keso, avokado, sallad, gurka, äggvita och rödlök. Enkelt och jättegott!Nu ska jag bädda rent i sängen, det är bland det bästa jag vet, att få lägga sig nyduschad i rena lakan.... sen väntar kesella med jordgubbar & granatäppleEn av de bästa frukterna som finns, GranatäppleHur söt är inte Daniel....Igår kväll när vi hade gått o lagt oss, smiter han ut i köket, och jag efter såklart, för jag anar rackartyg;) Där i kylskåpet står han och trycker parmaskinka för glatta livet, hahaha=) Jag sa ju att han tryckte....
(han älskar skinka)

Vad är det för sommarvärme vi har? Just nu visar min termmeter 5,3 grader...hallå. Det ska vara 25 grader så här dax:)
Bye Bye

Inga kommentarer: