20 juni 2009

Mera Midsommar

Daniel ligger och sover bredvis mig i soffan. Han har sovit bort stor del av dagen idag. Vet inte hur han ska kunna sova inatt, eller det kanske inte är några problem då han verkar helt utslagen;)

Det har varit en riktigt slapp dag för mig oxå. Jag började morgonen med en powerwalk o löprunda vid tio tiden. Gick skit bra, trots att det var länge sen jag sprang samt att det inte blev så många timmars sömn inatt, vi kom i säng runt 3-4 tiden nån gång.

Jag minns inte riktigt, jag var nykter men trött när vi kom hem. Det var jag som fick agera taxichaffis igår. Det gjorde mig ingenting att vara nykter, destå skönare idag.


Kvart över tio kom Daniels mamma o Peter för att börja gräva i vår trädgård. Daniel var som ett lik, men var tvungen att hjälpa till, eftersom det var han som hade styrt upp det hela igår eftermiddag. Det ångrar han helt klart idag.

Jag var oxå med o hjälpte till att gräva lite, men det fanns de som var bättre än mig..:)

Jag försökte iallafall;)



Jag gick in i köket och gjorde nåt som jag var bra på ialla fall, fixa mat. Lite buffé till oss.

Jag älskar bufféer, alla får o kan äta vad man vill;)

Detta är min tallrik:

Till kvällsmat blev det en sommrig pannkis


Jag är jättetrött nu, känner mig slö och orkeslös som man ofta gör dagen efter ett party, trots att jag inte drack igår....man blir nog påverkad av den "fulla" stämningen...o alla gaggiga o ältande diskussioner.

Det blev vila ifrån gymmet idag, det var lika bra det. Jag samlar krafter till ett bra biceps och axelpass imorn ist. Lite träning har jag fått här hemma ialla fall....: powerwalk, jogg, grävning, hängt två maskiner tvätt, fyllt o tömt två diskmaskiner, lagat mat & passat upp på en fyllesjuk man. Nu ska jag bädda iordning sängen och försöka väcka björnen bredvid mig;)

2 kommentarer:

Tobias sa...

Den där karln tål ju ingenting!
Och så ligger han utslagen i en
Perfect Training tröja! Usch dålig marknadsföring Danne :P
Tack för en jätte trevlig Midsommar på er!

Millan sa...

Tobbe:
I know.... Han var helt utslagen i lördags;) Nästa gång får jag se till att byta tröja på honom:) Tack själva för en jätterolig midsommarafton!!