13 augusti 2009

Nya tag

INTERVALLERNA ÄR NU KLARA.
DET BLEV BARA 20 MINUTER PÅ CYKELN IDAG, BÄTTRE EN INGENTING
(eftersom jag inte ska köra nån morgoncardio alls nu, men ibland VILL JAG)
JAG ÄR LITE PIRRIG, SPÄND O NERVÖS INFÖR MIN FÖRSTA DAG PÅ NYA JOBBET!!! DET SKA BLI SÅÅÅ ROLIGT!
JAG BJUDER PÅ EN RAPPORT EFTER JOBB & TRÄNING IKVÄLL:)
HOPPAS NI FÅR EN TOPPENDAG MED SOL O LITE VÄRME

6 kommentarer:

Emma sa...

Tusen tack Millan för att Du lade upp ett exempel på en dietardag i matväg - mkt intressant och inspirerande! Hur får Du själv inspirationen till Din smaskiga mat? Någon litteratur Du kan tipsa om?

mia sa...

vilket är ditt nya jobb?? vad gör du?? kram

Tobbe Jonasson sa...

Man känner sig ju alltid så duktig då ;) Hehe. din mat ser alltid så jäävla god ut :D Kan man äta den på keto? Recept? :)

Anki sa...

Har följt din blogg i flera månader men har tyvärr inte kunnat kommenterat tidigare då min webbläsare aldrig klarade av att visa koden för att jag skulle kunna skicka meddelandet. Tänkte därför passa på att slänga in en kommentar nu när det äntligen fungerar...

Ville bara säga att du har en grymt inspirerande blogg och att du verkligen skriver mycket intressanta inlägg..:) Hoppas det går riktigt bra med dieten och träningen!

Jenny sa...

Håller med föregående, din blogg är helt fantastiskt bra och du skriver alltid så intressanta inlägg. Du har jämt så goda tips på mat och det är inte krångliga rätter som är omöjliga att göra.
Har följt din blogg i ett halvår och den är alltid en inspiration för mig att ta hand om mig själv, träna och förbättra kosten. Lycka till med dieten och framtida tävlingar, ska bli kul att fortsätta läsa om dina framtida framgångar!

Millan sa...

Emma:
Varsågod! :o)
Jag ÄLSKAR att stå och exprimentera i köket, så min inspiration dyker bara upp de dagar jag är pigg och har öppna sinnen... Visst läser jag en del mattidningar oxå (kan inte rek nån speciell, då jag köper lösnummer på alla olika regelbundet), men oftast så är det INGEN DIREKT dietmat i dessa, men man kan alltid fixa o trixa lite så det blir kalajs av även en sådan festmåltid;)Lycka till!

Mia:
Du har nog hunnit fått svar på din fråga, men jag har ju börjat på Proteinfabrikken!
Kram

Tobbe:
Tack! För mig är det jätteviktigt att laga GOD & NYTTIG mat. Visst kan man äta keso på KETO. Det är ju inga mängder, men lite går bara bra!
Jag äter min keso till frukost, tillsammans med blandade bär, funlight och massa kanel! I love it!!!

Anki:
TACK SNÄLLA GULLIGA DU!
Jag blir så otroligt glad av alla peppande och glada kommentarer som jag får, det betyder massor för mig:o)
Kram

Jenny:
TACK!!! Jag vill dela med mig av mitt liv, mina tips och matlagning. Det behöver inte vara svårt o krångligt att laga GOD & NYTTIG MAT...(",)
Kram